ΕΛΛΑΔΑ

Ολα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου -Τα στελέχη της ΝΔ που έδωσαν το «παρών» και το πράσινο στράπλες της νύφης

Φίλους, γνωστούς και συναδέλφους βουλευτές και νομικούς υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κλαμπ ΚΟΟ-ΚΟΟ στην οδό Παιραιώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύζυγός της Απόστολος Μαντής για να γιορτάσουν όλοι μαζί με την ευκαιρία του γάμου τους.

Το πάρτι της κυρίας Κωνσταντοπούλου τα είχε όλα: Κέφι, χορό, συζητήσεις σε πηγαδάκια και φυσικά πολιτικό ενδιαφέρον. Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απογείωσε το κέφι όταν λίγο μετά τις 11 παρέσυρε στους ρυθμούς της ντίσκο τους καλεσμένους της με την Ραχήλ Μακρή, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, τον βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να διακρίνονται στο χορό. 

Στο πάρτι δεν παρέστησαν μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλων κομμάτων, όπως της ΝΔ και των ΑΝΕΛ. Μεταξύ άλλων στους νεόνυμφους ευχήθηκαν ο πρώην υπουργός της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο επίσης ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς, αλλά και η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ το παρόν έδωσαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πολλοί αλλοι. Απουσίαζε μόνο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σημειωτέον, όμως, είχε πάει στο γάμο της βουλευτού.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε επιλέξει ένα πράσινο στράπλες φόρεμα, ενώ οι κυρίες Βόζεμπεργκ και Μακρή είχαν συμπέσει στην ενδυματολογική τους επιλογή, φορώντας και οι δυο τους λευκά φορέματα. Μάλιστα, η τελευταία ήταν και αυτή που έδωσε τη μοναδική φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου ποστάροντας στο Facebook μια φωτογραφία.

Παρών στο πάρτι, φυσικά, και ο ευτυχής πατέρας της νύφης ο οποίος παρακολουθούσε το πάρτι και το χορό των καλεσμένων από τα θεωρία του μαγαζιού.

Η φωτογραφία που πόσταρε η Ραχήλ Μακρή:

Το club ΚΟΟ-ΚΟΟ:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact