ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Όλγα Τρέμη: Πως περνά την ημέρα της μετά το Mega

Αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές κυρίες της ενημέρωσης και όχι άδικα, καθώς επί σειρά χρόνων βρισκόταν στην κορυφή των προτιμήσεων για ενημέρωση. Η Όλγα Τρέμη στην τελευταία της συνέντευξη είπε τα πράγματα «έξω από τα δόντια» και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για τον τρόπο που ζει την καθημερινότητά της μετά το Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Πέρασα μία φάση πολύ μεγάλης ψυχικής έντασης-δεν μπορούσα να αποδεχτώ εύκολα ότι το συγκεκριμένο “μαγαζί” θα κατεβάσει ρολά. Και νομίζω ότι και για τον περισσότερο κόσμο ήταν κάτι αδιανόητο. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονταν: αγωνία, άγχος, προσδοκία, θυμός και στο τέλος αποδοχή με πολλή λύπη και αποστασιοποίηση χωρίς φυσικά αυτό να επηρεάζει τη σχέση μου και το δεσμό μου με το Mega».

Συνολικά όμως άλλαξε πλήρως η καθημερινότητά της. «Πρώτα από όλα απολαμβάνω την οικογένειά μου, χαίρομαι τις παρέες και τους φίλους μου. Ζω πράγματα που στερήθηκα. Μαγειρεύω, που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τη μαγειρική την έμαθα από τα φοιτητικά μου χρόνια δια τηλεφώνου. Γιατί όταν βρέθηκα στο Λονδίνο και έπρεπε να φτιάξω να φάω, ήμουν στο τηλέφωνο με τη μάνα μου μία μέρα ολόκληρη. Μας στοίχισε μία περιουσία να μάθω να μαγειρεύω αλλά έμαθα… Επίσης, διαβάζω κι όταν είναι κανείς υποχρεωμένος να διαβάζει επί καθημερινής βάσεως πάνω από δέκα εφημερίδες, να βλέπει πρωινές εκπομπές, να παρακολουθεί το διαδίκτυο, να ακούει ραδιόφωνο, είναι σίγουρο ότι δεν του μένει πολύς χρόνος για ένα βιβλίο. Αυτό είχε συρρικνωθεί, αλλά πλέον έχει πλήρως αναπτυχθεί. Επιπλέον, κάνω πράγματα για τον εαυτό μου όπως γυμναστική που την είχα εγκαταλείψει. Φυσικά, έχω και το επαγγελματικό κομμάτι με την έννοια της διαρκούς παρακολούθησης και της διατήρησης των επαφών μου», εξηγεί η Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα η δημοσιογράφος εξήγησε πως πλέον απολαμβάνει να πηγαίνει και για ψώνια, ενώ ο γιος της, Αλέξανδρος, χαίρεται πολύ που έχει τη μητέρα του σπίτι. «Είμαι πιο διαθέσιμη και είναι κάτι που δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα τους συμβεί. Και πιθανώς-θέλω να πιστεύω- ότι μπορεί να τους είχε λείψει», επισημαίνει στο You.

peoplegreece

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact