ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το στράτευμα σε επιφυλακή

Όλο το στράτευμα βρίσκεται σε γενική επιφυλακή, μεταδίδει η ιστοσελίδα Hellas Journal του Μιχάλη Ιγνατίου.

Όλες αυτές τις ημέρες κατά τον τρίτο κατά σειρά συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, το Επιτελείο και οι μάχιμες μονάδες παρακολουθούν τις εξελίξεις κι ενημερώνουν την πολιτική ηγεσία για κάθε κίνηση που γίνεται από την τουρκική «ενεργειακή» αρμάδα που προκαλεί.

Πολλές μετακινήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν γίνει αυτό το χρονικό διάστημα οι οποίες έγιναν ιδιαίτερα σιωπηρά ώστε αυτοί που πρέπει να είναι στην «hot» περιοχή, πέριξ του Καστελλόριζου.

Όλες οι αποτρεπτικές ενέργειες και σχέδια εφόσον υπάρξει κλιμάκωση, έχουν τεθεί στη διάθεση της πολιτικής ηγεσίας, όπως και τα αποτελέσματα αυτών που δυνητικά μπορεί να υπάρξουν.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες οι μονάδες του Ελληνικού Στόλου έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο νοτιοανατολικό τμήμα του Αρχιπελάγους και της Μεσογείου.

«Αν η Άγκυρα επιχειρήσει να ξεπεράσει τα εσκαμμένα υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να γίνει δύσκολη η ζωή στις γέφυρες των τουρκικών πολεμικών πλοίων και κυρίως στου Oruc Reis», σημείωναν με νόημα πηγές του Επιτελείου.

Η Ελλάδα δεν προκαλεί αλλά δεν θέλει και να προκαλείται διαρκώς από τους νευρικούς γείτονες που έχουν ασπαστεί πλήρως την πολιτική των κανονιοφόρων και του «τσαμπουκά».

Τα κυριαρχικά δικαιώματα υπάρχουν και αυτά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραβιάζονται έλεγαν ανώτατοι κύκλοι, αν και η Τουρκία ήδη κατά την κρίση του Ιουλίου και του Αυγούστου έδειξε πως είχε δώσει εντολή στα πληρώματα των τουρκικών πλοίων να παραβιάζουν την Ελληνική Εθνική κυριαρχία ακόμη κι αν μονίμως εγκατέλειπαν αυτές τις προσπάθειες κυνηγημένοι, καταλήγει η Hellas Journal.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact