ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο Φάληρο και με το 2-0 διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας…

Την έκτη διαδοχική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, με τον Ντοσεβί να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς μετά τον λογαριασμό που άνοιξε ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού στη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας με 3-1 στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός πέτυχε την τρίτη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας και μάλιστα με για τρίτη φορά έβαλε δύο γκολ στα «καναρίνια».

Για τον Ολυμπιακό κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρομπέρτο. Δεξιά ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Αυλωνίτης με τον Σιόβα. Στα χαφ οι Μανιάτης και Κασάμι και πιο μπροστά τους ο Φορτούνης. Δεξιά στη επίθεση ο Ντοσεβί, αριστερά ο Αφελάι και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Για τον Παναιτωλικό, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στεφανάκος. Δεξιά ο Μπεχεράνο, αριστερά ο Γκαρσία και στο κέντρο της άμυνας ο Εντζεγκουέλε με τον Μαλεζά. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Γοδόι. Πιο μπροστά του ήταν ο Φωτάκης και ο Μαρτίνεζ. Δεξιά ο Άλβεζ, αριστερά ο Καπέλ και στην κορυφή ο Μύγκας.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κλείσει τους χώρους δημιουργίας του Ολυμπιακού. Έκλεισε με επιτυχία δηλαδή τον άξονα και οδήγησε τους γηπεδούχους σε παιχνίδι από τα άκρα. Στ ο 16 ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει τον Ρομπέρτο και στο 27′ ήταν η πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Παναιτωλικού με τον Μαλεζά να βάζει την κόντρα στον Αφελάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές είχαν και την παρέα της βροχής, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει και τα φυσικά φαινόμενα αλλά και την άμυνα του Παναιτωλικού. Στο 64′ ο Μήτρογλου έχασε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε ο Ντοσεβί στο 69′, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά το γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη.

Οι «ερυθρόλευκοι» στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Γιάννη Μανιάτη να «σφραγίζει» τους τρεις βαθμούς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact