ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Τσίπρα: Απαγορεύτηκε η είσοδος σε γυναίκες με ελληνικές σημαίες! – Μετέφεραν πολίτη σηκωτό επειδή φώναξε «Μακεδονία Ξακουστή»

Απαγορεύτηκε η είσοδος στην ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, για δύο γυναίκες που φορούσαν ελληνικές σημαίες, ενώ σε άλλη περίπτωση μετέφεραν σηκωτό Έλληνα πολίτη που τόλμησε να φωνάξει «Μακεδονία Ξακουστή”, όπως θα δείτε και σε βίντεο παρακάτω. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπήρξαν αποδοκιμασίες.

Ο ίδιος επιτέθηκε ανοιχτά στην εθνική Δεξιά της Ευρώπης και τον πατριωτισμός κατονομάζοντας τους ηγέτες Σαλβίνι, Όρμπαν, Λε Πεν και άλλους. Ο Έλληνας πρωθυπουργός προσβάλλει τον ελληνισμό και υποβαθμίζει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού σε διεθνές επίπεδο.

Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για την προδοτική και αλυτρωτική Συμφωνία των Πρεσπών, την εξυμνεί και αδιαφορεί για τις χιλιάδες Ελλήνων που ζητούν μια αλλαγή τώρα. Η δημοκρατία μετατράπηκε σε καθεστώς και αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο.

Με σύνθημα «ναι στην Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης» και «όχι στον εθνικισμό», μιλάει αυτήν την ώρα στο «Παλέ ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Από την έναρξη της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους εναντίον όσων χρεοκόπησαν τη χώρα. «Δεν θα τους επιτρέψουμε να φοράνε χλαμύδες και να κάνουν τους υπερπατριώτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ενώ επέμεινε στο αφήγημα της εξόδου από τα Μνημόνια, αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση.

«Δεν επιτρέπουμε στους απατεώνες της πολιτικής, που λεηλάτησαν την πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμύδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι-χέρι με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής» επέμεινε ο κ. Τσίπρας.

Αντιδρώντας σε αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα του κοινού, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Εδώ μπορούν να’ ρθουν πολίτες με διαφορετική άποψη. Γιατί γνωρίζουν ότι εδώ μπορούν, γνωρίζουν ότι εδώ χτυπάει η καρδιά της δημοκρατίας».

Ομιλία στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη των μεγάλων δημοκρατικών αγώνων, της αρμονικής συνύπαρξης των διαφορετικών παραδόσεων και των πολιτισμών είναι εδώ και στέλνει μήνυμα ελευθερίας και δημοκρατίας.

Ομιλία στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης. #ΒαρδαρηςΔημοκρατιας

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

«Μπλόκο» σε γυναίκες που φορούσαν… ελληνικές σημαίες

Δεν επιτρέπονται μολότοφ, πέτρες, συνθήματα, πανό, καπνογόνα… και πλέον ελληνικές σημαίες! Η έννοια «αστυνομικός κλοιός» ανέβηκε επίπεδο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αστυνομία μπλόκαρε δύο γυναίκες που είχαν στην πλάτη τους ελληνικές σημαίες και οι οποίες ήθελαν να απλώς να μπουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι δύο γυναίκες έφτασαν στην είσοδο και εκεί άκουσαν τους αστυνομικούς και τους υπεύθυνους να τους λένε ότι δεν μπορούν να εισέλθουν με τις ελληνικές σημαίες στην πλάτη!

Οι προληπτικές προσαγωγές και ο αστυνομικός κλοιός γύρω από το Παλέ στη Θεσσαλονίκη, για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, δεν ήταν τα μόνα μέτρα που έλαβαν οι αρμόδιοι, καθώς όπως φαίνεται, κατά τη λογική της νυν κυβέρνησης, όποιος κρατά την ελληνική σημαία είναι «επικίνδυνος» και «ύποπτος» και ως εκ τούτου, δεν δύναται να εισέλθει στην ίδια αίθουσα με τον πρωθυπουργό, για λόγους ασφαλείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έντονος διάλογος μεταξύ της αστυνομίας και δύο γυναικών που φέρουν στους ώμους την ελληνική σημαία. Αν δεν βγάλουν τις σημαίες δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. #livemedianews #politics

Δημοσιεύτηκε από Livemedia.gr στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Φώναξε ”Μακεδονία Ξακουστή” στον Τσίπρα και τον… πήραν σηκωτό

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δεν θα γινόταν να λείψουν τα ευτράπελα…

Ένας πολίτης μπήκε μέσα στο Παλέ Ντε Σπορ και την ώρα της ομιλίας του Α.Τσίπρα τραγούδησε το ”Μακεδονία Ξακουστή”, τότε σήμανε… συναγερμός και αμέσως το απομάκρυναν από τον χώρο, ενώ οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασαν τον άνδρα.

«Αυτή είναι η απόδειξη ότι μόνο σε μια δημοκρατική συγκέντρωση σαν κι αυτή έχουν το θάρρος να έρθουν άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη”, ήταν το σχόλιο του Α.Τσίπρα για το περιστατικό.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact