ΚΟΣΜΟΣ

Ομπάμα: Ο Τραμπ είναι ακατάλληλος για πρόεδρος και εξακολουθεί να το αποδεικνύει

Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτηρίζοντάς τον ως ακατάλληλο για πρόεδρο και τονίζοντας ότι είναι «θλιβερά ανέτοιμος».

«Νομίζω ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος είναι ακατάλληλος για πρόεδρος», είπε ο Ομπάμα σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο. «Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα. Και συνεχίζει να το αποδεικνύει», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ακόμη, απηύθυνε ερώτημα προς το κόμμα των Ρεπουμπλικανών αναφέροντας «Αν πρέπει επανειλημμένα να λέτε πως τα όσα δηλώνει ο Τραμπ είναι μη αποδεκτά, γιατί τον στηρίζετε ακόμη;».

Δεν σταμάτησε εκεί. Τόνισε ότι παρότι υπήρξε Ρεπουμπλικανός πρόεδρος με τον οποίο διαφωνούσε, οι πράξεις του Τραμπ τον τοποθετούν σε διαφορετική κατηγορία.

«Δεν είναι μία κατάσταση στην οποία κάνεις μία επεισοδιακή γκάφα. Πρόκειται για καθημερινή κατάσταση και κάθε εβδομάδα παίρνουν αποστάσεις. Πρέπει να υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο λες ότι αυτός δεν είναι κάποιος που μπορώ να υποστηρίξω για πρόεδρο των ΗΠΑ», τόνισε ο Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τα ανέφερε όλα αυτά, σχολιάζοντας το τελευταίο «επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον Τραμπ, τη δημόσια διαμάχη του με τον Κιζρ και την Γκαζάλα Καν, γονέων ενός 27χρονου Αμερικανού στρατιωτικού που σκοτώθηκε στο Ιράκ.

«Η ιδέα ότι μπορεί να επιτεθεί σε μία τέτοια οικογένεια που έχει κάνει τέτοιες θυσίες για τη χώρα μας, το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχει βασικές γνώσεις για κρίσιμα ζητήματα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Ασία σημαίνουν ότι είναι θλιβερά ανέτοιμος για αυτή τη δουλειά», κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον Τραμπ.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact