ΕΛΛΑΔΑ

“Ονειρεύονταν χρήματα Δασκαλάκης – Πισπιρίγκου”: Είχαν βγάλει ταρίφα των 500.000 ευρώ για δημοσιογράφους και ΜΜΕ

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αφορούν την αποκάλυψη ότι Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν βάλει στο «στόχαστρο» δημοσιογράφους και ΜΜΕ και είχαν φτιάξει μια λίστα με 15 ονόματα, κατά των οποίων θα προχωρούσαν σε αγωγές!

Όπως είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή «το Πρωινό», το ζευγάρι κοστολογούσε τους δημοσιογράφους στα 500.000 ευρώ στις αγωγές που ετοίμαζε, αλλά τα σχέδιά τους διακόπηκαν από την προφυλάκιση της 33χρονης και την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

«Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε, μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία.

Εμείς το λέγαμε από την αρχή ότι αυτό ήταν ψευδέστατο διότι τους ένωναν κάποια μικρότερα, μεγαλύτερα, ακόμα και θανάσιμα μυστικά.

Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις», είπε αρχικα ο κ.Αναστασόπουλος και πρόσθεσε με αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα:

«Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης κατάλαβε ότι δεν ήταν δυνατόν να συμπορευτούν για να διεκδικήσουν χρήματα από αγωγές, από σένα Γιώργο (σ.σ. Λιάγκα), από τον Λαμπρόπουλο… Είχαν καταρτίσει ολόκληρη λίστα με Μέσα Ενημέρωσης και δημοσιογράφους και προσέβλεπαν ότι θα κέρδιζαν πολλά χρήματα από αγωγές. Από την ώρα όμως που πήρε άλλη τροπή η υπόθεση και η Ρούλα προφυλακίστηκε, κλονίστηκε ο Μάνος, τράβηξε την ουρά του απ’ έξω».

Σε ότι αφορά τη λίστα αυτή, ο Γιώργος Αναστασόπουλος έδωσε και την ταρίφα ανά δημοσιογράφο! «Είχαν κάνει μια λίστα με 15-20 ονόματα και ΜΜΕ. Εσύ Γιώργο μου στη λίστα ήσουν για 500.000 για παράδειγμα. Τα ονόματα που ήταν στη λίστα τους και το κουβέντιαζαν αυτό με τους δικηγόρους τους επίσημα, για αρκετές μέρες, όσο τα πράγματα ήταν στην προηγούμενη φάση. Όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν πάνω-κάτω εκεί στο πεντακοσάρικο».

«Τόσα τους έλειπαν;» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact