ΖΩΔΙΑ

Ωροσκόπιο Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος πρόκειται να κρατήσει πολλά για όλους μας, αλλά όπως συνηθίζεται, ορισμένα σημάδια θα έχουν πιο θετικά αποτελέσματα από άλλα.

Παρακάτω θα ξεπεράσω αυτό που κάθε ζώδιο θα περίμενε από τον Οκτώβριο. Παρόλο που αυτό μπορεί να αλλάξει κάποιες φορές, θα γίνει πραγματικότητα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ενώ αυτές οι νέες αρχές θα είναι τρομακτικές και συντριπτικές, θα αξίζουν περισσότερο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Κριός
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, θα αντιμετωπίζετε το παρελθόν σας. Θα κάνεις αλλαγές στην καριέρα σου και θα δουλεύεις πραγματικά για να φτιάξεις κάτι θετικό. Ενώ τα πράγματα θα είναι έντονα θα ανοίγουν επίσης τα μάτια σας με πολλούς τρόπους. Μην κλείνετε την καρδιά σας, κάποιος που σας έλειπε μπορεί να επιστρέψει σύντομα στη ζωή σας.

Ταύρος
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα πρέπει να θυμάστε να είστε ισχυροί. Και εσείς εστιάζετε στην καριέρα σας, αλλά θα βρείτε επίσης μεγάλη επιτυχία. Η προσωπική σας ζωή θα πέσει τελικά και θα μπορείτε να χαλαρώσετε με το καλύτερο μισό σας.

Δίδυμοι
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, θα βρείτε την σταθερότητα που χρειάζεστε. Θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που φροντίζετε περισσότερο και θα κερδίζετε πολλή συναισθηματική δύναμη μέσω αυτού. Ενώ τίποτα ενδιαφέρον δεν πρόκειται να συμβεί στον κόσμο της εργασίας, θα έχετε ήδη το μυαλό σας απασχολημένο ούτως ή άλλως.

Καρκίνος
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, θα εργάζεστε πολύ σκληρά. Θα αισθάνεστε συγκρατημένοι για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα για τους ανθρώπους γύρω σας. Μην φοβάστε να μιλήσετε το μυαλό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πείτε τι πρέπει να πείτε και να το πείτε.

Λέων
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα αισθάνεστε πολύ ενεργοποιημένοι και θα βρείτε τη δημιουργική σας ροή. Μπορεί να πέσετε στα «πατώματα» σε κάποιο σημείο, αλλά οι άνθρωποι γύρω σας θα σας φτιάξουν πίσω εάν τους επιτρέψετε. Ακούστε τις ενέργειες πριν από σας και αφήστε τους να σας ωθήσουν προς τους στόχους σας, έχετε ακόμα πολύ δρόμο.

Παρθένος
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, πρόκειται να βρείτε κάτι που δεν έχετε βρει πριν. Θα ερωτευτείτε Θα είστε πολύ πιο παθιασμένοι αυτό το μήνα και πρόκειται πραγματικά να σας αλλάξει.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, θα αισθανθείτε πολύ πιο εκφραστικοί. Όλα όσα θέλετε να πείτε πρόκειται να βγουν. Αυτός ο μήνας θα είναι ένας καλός για εσάς από πολλές απόψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact