ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει για νέο «μπαμ» ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε κανάλι επικοινωνίας με Σλοβενία και ψάχνει νέο μπαμ με τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό Μπένζαμιν Βέρμπιτς (που έχει τον ίδιο ατζέντη με Σπόραρ, Τσέριν), ωστόσο η πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου έβαλε πολύ δύσκολα πλέον στο τριφύλλι. Τι αναφέρουν τα σλοβενικά δημοσιεύματα.
O Παναθηναϊκός μετά το «μπαμ» με τον Άντραζ Σπόραρ, ψάχνει ακόμη μια δυνατή κίνηση, αφού κινείται για τον ικανότατο μεσοεπιθετικό, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο 28χρονος Σλοβένος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα έως τον Δεκέμβρη, όμως όπως αναφέρει η σλοβένικη εφημερίδα «ekipa25», ο Βέρμπιτς μπορεί να κάνει χρήση του «παράθυρου» που έχει ανοίξει η FIFA εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι ως ελεύθερος.

Ο Βέρμπιτς εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου έχει βάλει δύσκολα στους «πράσινους», αφού ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός δέχεται αφόρητες πιέσεις για να ενισχύσει τον σύλλογο του Κιέβου στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε το βράδυ της Τετάρτης τον αποκλεισμό της Ντιναμό Κιέβου στην Πόλη (πρώτο ματς 0-0) για να ανοίξει ο δρόμος και να μειωθούν τα κίνητρα του Βέρμπιτς να συνεχίσει στην ουκρανική ομάδα. Ωστόσο η Ντιναμό προκρίθηκε στην παράταση και πλέον έχει χρυσή ευκαιρία απέναντι στη Στουρμ Γκρατς για να μπει στους ομίλους του Champions League δυσχεραίνοντας το έργο του τριφυλλιού που καιροφυλακτεί εδώ και καιρό για τον παίκτη.

Ο Βέρμπιτς, μάλιστα στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε, δίνοντας την θέση του στον Bάνατ, με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί με πρόβλημα στον μηρό.

O Παναθηναϊκός από την πλευρά του κάνει ότι είναι δυνατόν για να πείσει τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, με τους συμπατριώτες του Τσέριν, να επισημαίνουν ότι «είναι πολύ πιθανό ο Βέρμπιτς να ακολουθήσει στην Αθήνα τους Τσέριν-Σπόραρ».

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, έκανε τα πρώτα του επαγγελματική βήματα στην Τσέλιε για να ακολουθήσουν η Κοπεγχάγη, η Ντιναμό Κιέβου και ένα μικρό πέρασμα από την Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία βρήκε καταφύγιο ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός, μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.

O Bέρμπιτς με την φανέλα της Τσέλιε κατέγραψε 126 συμμετοχές, έχοντας 36 γκολ και 23 ασίστ, που αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την Δανία και την Κοπεγχάγη, όπου πανηγύρισε δύο νταμπλ μετρώντας 99 εμφανίσεις, 22 γκολ και 15 ασίστ.

Η Ντιναμό Κιέβου αγόρασε τα δικαιώματα του Βέρμπιτς από την Κοπεγχάγη το 2018 καταβάλλοντας το ποσό των 4 εκ. ευρώ, με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να μετράει σε 121 συμμετοχές με τους Ουκρανούς, 37 γκολ και 12 ασίστ.

Ο Βέρμπιτς μάλιστα έχει παίξει αντίπαλος και με τον Ολυμπιακό, σκοράροντας κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τον Φλεβάρη του 2019, στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου, για την φάση των «32» του Europa League.

Το γκολ του Βέρμπιτς κόντρα στον Ολυμπιακό στο 0:44 του παρακάτω video:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact