ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Ο Ερντογάν «χτυπά» τον πιο αδύναμο, τον «Τσιπράκο»

«Γιατί να μην έχουμε μια αξιοπρεπή δεξιά κυβέρνηση;»

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Αφού αυτοί που μας κυβερνούν είναι ίδιοι με τους προηγούμενους γιατί να μην έχουμε μια αξιοπρεπή δεξιά κυβέρνηση; Έναν Μητσοτάκη ρε παιδί μου. Είναι ανάγκη να έχουμε έναν Τσίπρα που πηγαίνει γελοιοδέστατος, νούμερο μεταξύ των Εθνών και βγάζει λόγο στην πλατεία της Αβάνας;» σημείωσε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας την στάση του Ταγίπ Ερντογάν και τις συνεχείς προκλήσεις προς την Ελλάδα, ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως ο Τούρκος πρόεδρος «χτυπά» τον πιο αδύναμο. Ο Ερντογάν, τόνισε, «έχει φάει τα μούτρα του» σε όποια σύγκρουση επιχείρησε. «Έριξε το ρωσικό μαχητικό και πήγε γονυπετής στην Μόσχα να ζητήσει συγχώρεση. Τώρα σκέφτεται, “ποιος είναι πιο αδύναμος”, ο Τσιπράκος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Πάγκαλος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να περιμένει καμία έξωθεν βοήθεια «για να σωθεί»: «Η Ευρώπη δεν θα μας σώσει, είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, εδώ πλάκωσαν και οι Αλβανοί».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact