ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιος συναγερμός: ΗΠΑ και Κίνα σε θέσεις μάχης! – Σηκώνονται κινέζικα μαχητικά, εν όψει άφιξης Πελόζι στην Ταϊβάν!

Η κατάσταση στην ανατολική Ασία μυρίζει μπαρούτι, ένεκα της «επιμονής» της Νάνσι Πελόζι να επισκεφθεί την Ταϊβάν.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι σηκώνονται κινέζικα μαχητικά, τα οποία είναι έτοιμα να εισβάλουν στον εναέριο χώρο της Ταϊβάν, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αμερικανικά μαχητικά έχουν σηκωθεί από την Ιαπωνία, για να συνοδέψουν το αεροσκάφος της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός Flightradar24 στο Twitter μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο την πορεία της πτήσης της SPAR19, με την οποία ταξιδεύει η Πελόζι, με αποτέλεσμα η ταυτόχρονη παρουσία χιλιάδων χρηστών που παρακολουθούν με αγωνία τα τεκτενόμενα, να τού έχει προκαλέσει τεχνικά προβλήματα!

«Λόγω του πρωτοφανούς ενδιαφέροντος συνεχούς παρακολούθησης για την SPAR19, οι υπηρεσίες Flightradar24 βρίσκονται υπό εξαιρετικά μεγάλο φόρτο. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα πρόσβασης στον ιστότοπο, οι ομάδες μας εργάζονται για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας σε όλους τους χρήστες το συντομότερο δυνατό», αναφέρει το Flightradar24 σε σχετική ανάρτησή του.

Όλα, πλέον, δείχνουν πως ΗΠΑ και Κίνα ετοιμάζονται για σύγκρουση, με τον υπόλοιπο πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact