ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης της Κολωνίας ο Λημνιός

Παίκτης της Κολωνίας με κάθε επισημότητα είναι από την Δευτέρα (21/09) ο Δημήτρης Λημνιός. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς ακραίου επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να παίρνει την φανέλα με το νούμερο 15.

Δύο εβδομάδες μετά τη συμφωνία του με το σύλλογο ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του 22χρονου ποδοσφαιριστή, λόγω του ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό κι αναγκάστηκε να μπει σε απομόνωση για κάποιες μέρες.

Η πρόταση της Κολωνίας έφτασε τα 3 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά οι 300.000 ευρώ που θα εισπράξει ο Ατρόμητος από τον οποίο ο παίκτης εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μετά το τεστ κορωνοϊού, είχα άγχος ότι η μεταγραφή δεν θα γινόταν. Όλοι με φρόντισαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας μου. Τώρα είμαι εδώ στην Κολονία και ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Η Κολονία είναι μία μεγάλη παραδοσιακή ομάδα στην Γερμανία με φανταστικούς φιλάθλους. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ να πετύχει τους στόχους του» ανέφερε ο Λημνιός στην ιστοσελίδα της Κολωνίας.

Το «αντίο» του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ήρθε στον Δικέφαλο τον Ιούλιο του 2017 και πρόλαβε μέσα σε μία τριετία να ζήσει τα πάντα. Αγωνίστηκε σε 112 αγώνες, πέτυχε 10 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ, κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κέρδισε μία θέση στην Εθνική Ελλάδας και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του. Οι σειρήνες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν πολλές, με την Κολονία εν τέλει να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του και να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Bundesliga. Δημήτρη σ’ ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου»!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact