ΚΟΣΜΟΣ

Παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα

Τη ζωή τους «κορώνα-γράμματα» παίζουν καθημερινά εργάτες στην Κίνα.

Ειδικότερα, συμμετέχουν στην κατασκευή ενός επικίνδυνου μονοπατιού που βρίσκεται χιλιάδες μέτρα από το έδαφος, στην κομητεία Πινγκγιάνγκ της επαρχίας Χουνάν.

Χωρίς κανένα σχοινί ασφαλείας και με μόνο προστατευτικό μέτρο τα εργατικά κράνη τους, αυτοί οι άντρες περνούν τις μέρες τους σηκώνοντας βαριές σανίδες και καρότσια γεμάτα τσιμέντο στους ετοιμόρροπους ξύλινους διαδρόμους.

Όπως γράφει η Daily Mail, άλλες φορές μάλιστα, και στην προσπάθειά τους να τους επεκτείνουν, σκαρφαλώνουν σε σκουριασμένες μεταλλικές σκαλωσιές. Η συγκεκριμένη κατασκευή γίνεται καθώς Κινέζοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι ο επικίνδυνος αυτός δρόμος, το επικίνδυνο αυτό μονοπάτι που είναι κρεμασμένο σε μια απόκρημνη πλαγιά του βουνού, θα προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες που θα θέλουν να κάνουν τη γραφική διαδρομή.

Μόλις ολοκληρωθεί το εν λόγω μονοπάτι, το μήκος του θα ξεπερνάει τα δύο μίλια και θα είναι το μεγαλύτερο της Κίνας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact