ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί Κορινθία: Το παρελθόν του πατέρα και τα ερωτήματα που βάζουν σε σκέψεις

Από τα πλάνα που προκάλεσαν αίσθηση με τον ίδιο να ξεναγεί την κάμερα του Live News στο λαγούμι που έμενε με την οικογένειά του, στην Ορεινή Κορινθία, το πρωί στα δικαστήρια με χειροπέδες και από εκεί στα κρατητήρια της αστυνομίας. Είναι ακόμα ένα κεφάλαιο στη ζωή του 45χρονου που υπήρξε μόνιμος δημόσιος υπάλληλος για χρόνια κι πλέον δηλώνει παλαιοχριστιανός

Το Live News αποκαλύπτει την πορεία ζωής του 45χρονου σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Από τη γέννηση και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Ικαρία μέχρι τη δουλειά που έπιασε ως μουσικός σε σχολείο κι την πρόσληψή του στη συνέχεια ως υπάλληλος καθαριότητας.

Μέχρι πέρυσι έπαιρνε τον μισθό του κανονικά και εργαζόταν εξ αποστάσεως. Με τον δήμο Ερέτριας να τον ψάχνει και τον ίδιο να μην εμφανίζεται στην υπηρεσία του.

Άτομα που γνωρίζουν εδώ και χρόνια τον 45χρονο, μιλούν στο Live News κι ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής του. Από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι το σήμερα.

Ο πατέρας του 45χρονου πέθανε νέος και το βάρος έπεσε στη μητέρα του, που όμως όπως μας λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Ήταν περίεργος χαρακτήρας, γενικά όμως εν ενοχλούσε κόσμο. Μεγάλωσε χωρίς πατέρα, γιατί πέθανε όταν ήταν μικρός […] Εμφανίστηκε κάποια στιγμή στο νησί με οικογένεια», περιέγραψε στο Live News κάτοικος της Ικαρίας.

Ένας μουσικός, θείος του 45χρονου, τον πείθει να κατέβει στην Αθήνα για να του μάθει τη δουλειά. Στην πρωτεύουσα όμως φέρεται να προσεγγίζεται για πρώτη φορά από παλαιοημερολογίτες που όπως φαίνεται επηρέασαν τη ζωή του καθοριστικά.

Όταν επιστρέφει στην Ικαρία δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γάτες με τόξα προκαλούν αίσθηση.

«Του είχαν κάνει μήνυση, γιατί είχε ένα τόξο και χτύπαγε γάτες. Βρέθηκαν γάτες να είναι με βέλη. Βρέθηκαν κάποια στιγμή κάποιες γάτες στο διπλανό χωριό που ήταν χτυπημένες και οι υποψίες έπεσαν σε αυτόν», δήλωσε στο Live News κάτοικος της Ικαρίας.

Στα νεανικά του χρόνια, μοιράζει τη ζωή του, ανάμεσα σε Αθήνα και Ικαρία. Παρά τις δυσκολίες, γίνεται και ο ίδιος μουσικός με τη βοήθεια του θείου του, πιάνει δουλειά σε σχολείο, αλλά πολύ γρήγορα αποχωρεί, με καταγγελίες για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας. Η πόρτα του Δημοσίου όμως παραμένει ανοιχτή για εκείνον.

Το 2016 προσλαμβάνεται ως υπάλληλος καθαριότητας από τον δήμο Ηλιούπολης και εργάζεται μέχρι το 2020. Τα επόμενα 3 χρόνια παίρνει μισθό από τον Δήμο Ερέτριας όπου ζήτησε και πήρε μετάταξη.

«Εγκαταστάθηκε στον δήμο Ερέτριας την 1η Νοεμβρίου του 2020 με μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης για λόγους υγείας, πέρασε από ειδική επιτροπή και τα λοιπά», σημείωσε ο δήμαρχος Ερέτριας, Νίκος Γουρνής.

Όλα αυτά τα χρόνια ο 45χρονος πλέον, που δηλώνει παλαιοχριστιανός έπαιρνε τον μισθό του κανονικά.

Όπως λέει στο Live News ο δήμαρχος Ερέτριας, κάποια στιγμή άρχισαν να τον αναζητούν καθώς είχε σταματήσει να επικοινωνεί με την υπηρεσία του.

Όπως διαπιστώνεται, ο 45χρονος είχε κάνει τη δική του οικογένεια και ζούσε στην Ορεινή Κορινθία, σε συνθήκες πρωτόγονες. Με τα παιδιά και τη γυναίκα που δέχτηκε να τον ακολουθήσει.

Ο 45χρονος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και κρατείται μέχρι να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact