ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Η πρόταση από την Αμερική και το όχι του Αλαφούζου

Το απόγευμα της Δευτέρας ξένη ιστοσελίδα έφερε στο φως πρόταση από κονσόρτσιουμ των ΗΠΑ για την αγορά του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος είπε “όχι”.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “GreekNews” ανέφερε μεταξύ άλλων: Δημόσια, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ δηλώνει μετά το φιάσκο του Ταϋλανδέζου πως κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Ουδέν ψευδέστερον. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, υπάρχει συγκροτημένη ομάδα Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με αγάπη στον Παναθηναϊκό, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Greek News, το ενδιαφέρον εκφράστηκε επίσημα, με επιστολή ομογενούς, προς τον Γιάννη Αλαφούζο, στις 18 Σεπτεμβρίου, σε συνέχεια ανταλλαγής τηλεφωνημάτων και sms του εκπροσώπου του, με άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης του μεγαλομέτοχου.

Μια εβδομάδα μετά την επιστολή κι ενώ θα έπρεπε να δοθούν τα στοιχεία για τα οικονομικά της ΠΑΕ, από την πλευρά Αλαφούζου ενημερώνονται ότι δεν ενδιαφέρεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό ποσοστό της ομάδας. Καιρός να ξεκαθαρίσει δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος αν προτίθεται να συνεχίσει τα πειράματα με την ομάδα, ή αν θα πράξει αυτό που έλεγε ότι επιθυμούσε πάντα, να βρει σωστούς ανθρώπους να την πουλήσει”.

Το κονσόρτιουμ από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποτελείται από εύπορα μέλη και αυτός που υπέγραψε την επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Αλαφούζο ήταν ο Μάρκος Δρακωτός, ο οποίος έχει εκλεγεί πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Είναι ομογενής δεύτερης γενιάς, γιος του Νικήτα Δρακωτού, με καταγωγή από τη Σύμη Δωδεκανήσου, έχει πτυχίο Νομικής, όμως ασχολείται με την οικογενειακή επιχείριση «M&N Managements Corporation» που εδρεύει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και δραστηριοποιείται στο real estate.

Ο Δρακωτός, όπως είπαμε, υπέγραψε την επιστολή προς τον Αλαφούζο στις 18 Σεπτεμβρίου και επικοινωνούσε με συνεργάτη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όλο το προηγούμενο διάστημα στην προσπάθεια του να δει αν ο Αλαφούζος πουλάει τις μετοχές του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact