ΚΟΣΜΟΣ

Πάνε στην Τουρκία για να φτιάξουν φτηνά τα δόντια τους και επιστρέφουν φαφούτηδες

Χαμός έχει γίνεi στο διαδίκτυο

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Τούρκος οδοντίατρος για φτηνή επέμβαση; Και όμως από ένα hashtag που κυκλοφόρησε στη Βρετανία, χιλιάδες Άγγλοι έσπευσαν μαζικά στην Τουρκία για να φτιάξουν φτηνά τα δόντια τους.

Τα αποτελέσματα ήταν όχι μόνο απογοητευτικά αλλά και επώδυνα. Το hashtag #Turkeyteeth, το έγραψαν δυο παίκτες του ριάλιτι «Love Island» που προβάλλεται στη Βρετανία και οι οποίοι πήγαν στην Τουρκία για να κάνουν αισθητική παρέμβαση στα δόντια τους.

Και επειδή η δύναμη των social media είναι τεράστια, από το hashatag αυτό το οποίο έγινε και trend, άρχισαν να πηγαίνουν οι Βρετανοί σε Τούρκους οδοντίατρους και τους εμπιστεύτηκαν τα δόντια τους. Άσε που οι αισθητικές επεμβάσεις στα δόντια στην Τουρκία είναι πολύ πιο φθηνές, έλεγαν.

Εφιάλτης στην Τουρκία
Το δράμα τους άρχιζε λίγες ώρες μετά την επιστροφή, όταν όλοι συνειδητοποιούσαν ότι όχι μόνο δεν είχε γίνει η δουλειά που έπρεπε αλλά και αυτή η δουλειά που έγινε στα δόντια τους, τα κατέστρεψε.

Για παράδειγμα αντί για όψεις πορσελάνης τους τρόχιζαν επικίνδυνα τα δόντια και τους έβαζαν θήκες. Τα αποστήματα, και ο πόνος δε ήταν κάτι με το οποίο επέστρεψαν οι περισσότεροι που πήγαν στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή οι Βρετανοί οδοντίατροι μέσω των συλλόγων τους προειδοποιούν όσους πάνε για να φτιάξουν φτηνά τα δόντια τους στην Τουρκία να μην το κάνουν γιατί δεν γίνεται επιστημονική εργασία και γιατί τα ποσά που θα πληρώσουν μετά για να αποκαταστήσουν τις βαριές επιπλοκές θα είναι πολλαπλάσια των όσων θα έδιναν στη Βρετανία.

Οι χιλιάδες περιπτώσεις έγιναν και ντοκιμαντέρ ακόμη και στο BBC. Η Λίζα Μάρτιν αποκάλυψε στην κάμερα του καναλιού ότι πήγε στην Τουρκία για αισθητική θεραπεία η οποία της κόστισε 3.500 ευρώ. Ήταν χαρούμενη όταν πήγε αλλά μετά άρχισε να ζει έναν εφιάλτη.

(Instanews.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact