ΚΟΣΜΟΣ

Πάνε στην Τουρκία για να φτιάξουν φτηνά τα δόντια τους και επιστρέφουν φαφούτηδες

Χαμός έχει γίνεi στο διαδίκτυο

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Τούρκος οδοντίατρος για φτηνή επέμβαση; Και όμως από ένα hashtag που κυκλοφόρησε στη Βρετανία, χιλιάδες Άγγλοι έσπευσαν μαζικά στην Τουρκία για να φτιάξουν φτηνά τα δόντια τους.

Τα αποτελέσματα ήταν όχι μόνο απογοητευτικά αλλά και επώδυνα. Το hashtag #Turkeyteeth, το έγραψαν δυο παίκτες του ριάλιτι «Love Island» που προβάλλεται στη Βρετανία και οι οποίοι πήγαν στην Τουρκία για να κάνουν αισθητική παρέμβαση στα δόντια τους.

Και επειδή η δύναμη των social media είναι τεράστια, από το hashatag αυτό το οποίο έγινε και trend, άρχισαν να πηγαίνουν οι Βρετανοί σε Τούρκους οδοντίατρους και τους εμπιστεύτηκαν τα δόντια τους. Άσε που οι αισθητικές επεμβάσεις στα δόντια στην Τουρκία είναι πολύ πιο φθηνές, έλεγαν.

Εφιάλτης στην Τουρκία
Το δράμα τους άρχιζε λίγες ώρες μετά την επιστροφή, όταν όλοι συνειδητοποιούσαν ότι όχι μόνο δεν είχε γίνει η δουλειά που έπρεπε αλλά και αυτή η δουλειά που έγινε στα δόντια τους, τα κατέστρεψε.

Για παράδειγμα αντί για όψεις πορσελάνης τους τρόχιζαν επικίνδυνα τα δόντια και τους έβαζαν θήκες. Τα αποστήματα, και ο πόνος δε ήταν κάτι με το οποίο επέστρεψαν οι περισσότεροι που πήγαν στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή οι Βρετανοί οδοντίατροι μέσω των συλλόγων τους προειδοποιούν όσους πάνε για να φτιάξουν φτηνά τα δόντια τους στην Τουρκία να μην το κάνουν γιατί δεν γίνεται επιστημονική εργασία και γιατί τα ποσά που θα πληρώσουν μετά για να αποκαταστήσουν τις βαριές επιπλοκές θα είναι πολλαπλάσια των όσων θα έδιναν στη Βρετανία.

Οι χιλιάδες περιπτώσεις έγιναν και ντοκιμαντέρ ακόμη και στο BBC. Η Λίζα Μάρτιν αποκάλυψε στην κάμερα του καναλιού ότι πήγε στην Τουρκία για αισθητική θεραπεία η οποία της κόστισε 3.500 ευρώ. Ήταν χαρούμενη όταν πήγε αλλά μετά άρχισε να ζει έναν εφιάλτη.

(Instanews.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact