ΚΟΣΜΟΣ

Πανέμορφες κοπέλες που μπήκαν στη «στενή» για γελοίους και σοβαρούς λόγους

Moriah Gonzales

prisoner4

Η Moriah Gonzales υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προσέχει ένα 13 μηνών αγόρι. Εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει να σταματήσει να κλαίει και αποπειράθηκε να το πνίξει. Κρυφή κάμερα την κατέγραψε και εκείνη πήρε το δρόμο της φυλακής.

Haeli Wey

prisoner5

Η πρώην, πλέον, μαθηματικός μπήκε φυλακή γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της. Μάλιστα η όμορφη δασκάλα Haeli Wey, στον πρώτο μαθητή της έστελνε και φωτογραφίες της με ελάχιστα ρούχα προκειμένου εκείνος να θαυμάσει τα κάλλη της.

Bridget Garcia

prisoner7

Η μητέρα από την Φλόριντα συνελήφθη το 2015 για κακοποίηση παιδιού. Συγκεκριμένα η 32χρονη γυναίκα οδήγησε με τον 13χρονο γιο της επάνω στο καπό όταν εκείνος στην προσπάθεια του να την σταματήσει από το να τον αφήσει μόνο στο σπίτι πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο. Εκείνη πάτησε το φρένο και το παιδί έπεσε από το αμάξι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε ισχίο, γόνατο και πόδι.

Angela Coates

prisoner8

Χτενισμένα μαλλιά, βαμμένα μάτια, σαρκώδη χείλη και βλέμμα όλο υποσχέσεις. Σίγουρα αυτή δεν είναι η εικόνα που περιμένει να δει κανείς όταν ακούει για μία συλληφθείσα. Η Angela Coates συνελήφθη για «κακή» συμπεριφορά στο Dekalb County, της Γεωργίας με την φωτογραφία της να γίνεται viral.

Jessie Alexander

prisoner9

Η Jessie Alexander συστηνόταν ως τηλεοπτικός παραγωγός και εξαπατούσε τοπικές επιχειρήσεις αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι θα τους έδινε βήμα σε κάποιο τηλεοπτικό σόου. Η ίδια έπαιρνε τα χρήματα και τα έτρωγε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Πανάκριβα εστιατόρια, σπα, και μεγάλη ζωή. Κατηγορήθηκε για απάτη και συνελήφθη.

Meagan Simmons

prisoner10

Το 2010 η Meagan Simmons συνελήφθη για παράτολμη οδήγηση. Τα υπέροχα μάτια της δεν την έσωσαν. Το 2013 η φωτογραφία από την σύλληψή της έγινε viral και η ίδια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πάνω από 300 χιουμοριστικά memes (φωτογραφίες με λεζάντα). Παρά την προσπάθεια αμερικανικών ΜΜΕ να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, δεν μίλησε σε κανέναν, ενώ μήνυσε διαφημιστική που χρησιμοποίησε την φωτογραφία της σε διαφήμιση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact