ΚΟΣΜΟΣ

Πανέμορφες κοπέλες που μπήκαν στη «στενή» για γελοίους και σοβαρούς λόγους

Veronica Rodriguez

prisoner11

Η Veronica Rodriguez συνελήφθη το 2010 στο Hillsborough της Φλόριντα επειδή οδηγούσε μεθυσμένη. Κατηγορήθηκε για παρακώλυση του αστυνομικού έργου αφού δεν άφηνε τους αστυνομικούς να της κάνουν αλκοτέστ. Η ατίθαση συλληφθείσα οδηγήθηκε στη φυλακή χωρίς πολλά πολλά.

Jennifer Jensen

prisoner12

Η φωτογραφία της Jennifer Jensen από την σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και πρόκληση ατυχήματος παρέπεμπε περισσότερο σε μοντέλο και όχι σε μια γυναίκα που μόλις έχει περάσει την πόρτα της φυλακής. Ξανθιά, με υπέροχα μπλε μάτια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κεντρικό πρόσωπο για προϊόντα μακιγιάζ ή μαλλιών.

Lorena Tavera

prisoner13

Το 2008 η Lorena Tavera ήταν ήδη μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Τέξας όταν στέφτηκε Miss El Paso ενώ έφτασε έως τον ημιτελικό για Miss Texas. Η μελαχρινή καλλονή είχε όπως αποδείχθηκε μακρύ χέρι. Λίγα χρόνια αργότερα συνελήφθη γιατί έκλεψε ένα πουκάμισο και μπήκε φυλακή. Πολλοί ήταν αυτοί που βλέποντας την φωτογραφία της σκέφτηκαν ότι θα της το αγόραζαν οι ίδιοι αρκεί να τους το ζητούσε.

Τoni Lee Hopkins

prisoner14

Η Τoni Lee Hopkins ήταν γνώριμη στις αρχές. Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ είχε παραβιάσει το νόμο περί εκδιδομένων γυναικών. Η φωτογραφία σύλληψής της στο Waycross της Γεωργίας των ΗΠΑ την έκανε διάσημη.

Slobodanka Tosic

prisoner23

Χαμός έγινε στη Σερβία, μετά την είδηση ότι η πρώην Μις Βοσνία και εξώφυλλο στο Playboy, θα μπει στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας! Η Slobodanka Tosic, μετά την στέψη της ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κροατία.

Εκκρεμούσε σε βάρος της κατηγορία απόπειρας δολοφονίας όμως, καθώς η μούσα είχε εκμεταλλευτεί έναν τύπο, ο οποίος ήταν τρομερά ερωτευμένος μαζί της παρασέρνοντάς τον με δόλο σε ερημική τοποθεσία, όπου οι αντίπαλοί του από άλλη συμμορία του είχαν στήσει ενέδρα για να τον δολοφονήσουν.

Το δικαστήριο επέβαλε στην 29χρονη ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνια για απόπειρα φόνου, συμμετοχή σε πέντε φόνους και σε μια σειρά ληστειών, που έγιναν τον Ιούλιο του 2015 και απέφεραν στους δράστες λεία αξίας πέντε εκατομμυρίων ευρώ!

Maeghan Rice

prisoner15

Η Maeghan Rice βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα για φόνο δεύτερου βαθμού. Η ίδια έκανε κακές συναναστροφές από νεαρή ηλικία και έμπλεξε σε λάθος μονοπάτια, όπως αποδείχτηκε. Εκτίει την ποινή της και πού ξέρει κανείς βγαίνοντας μπορεί να γνωρίσει τον «κύριο Τέλειο» που τόσο πολύ επιθυμεί.

Katie Rees

prisoner16

Η Katie Rees ανακηρύχθηκε Μις Νεβάδα το 2007. Ο τίτλος, η λάμψη, η δόξα και τα χρήματα δεν της ήταν αρκετά κι έτσι έμπλεξε με τον κόσμο των ναρκωτικών. Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών με τον τίτλο να της αφαιρείται σύντομα.

Rebecca Flanagan

prisoner17

Αυτή η γυναίκα εκ πρώτης όψεως δείχνει τόσο γλυκιά και ντροπαλή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι μετρ των διαρρήξεων. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και την τσακώσανε…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact