ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανικός στο Μαξίμου με τα «πόθεν έσχες» των δυο υπουργών

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για τα προβληματικά πόθεν έσχες δυο υπουργών, ενός βουλευτή και ενός πολιτικού που δεν μετέχει σε αυτή τη σύνθεση της Βουλής.

Mια εξ αυτών αφορά κυβερνητικό στέλεχος ο οποίος επί τρία χρόνια δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο λίγο πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου έσπευσε να καταθέσει συμπληρωματική δήλωση.

Άλλο κυβερνητικό στέλεχος, βάσει του «πόθεν έσχες» του, φαίνεται να έχει μετοχές σε εταιρεία, πράγμα που απαγορεύεται από τους περιορισμούς για συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο. Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί ένας νυν και ένας πρων βουλευτής, με σοβαρές φορολογικές εκκρεμότητες.

Έπειτα κι από αυτές τις αποκαλύψεις, στο Μέγαρο Μαξίμου το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς μόλις είχε αρχίσει να κοπάζει ο θόρυβος από την υπόθεση του Αλέκου Φλαμπουράρη, που απασχόλησε λίγο πριν τις εκλογές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο, πίσω από αυτές τις αποκαλύψεις βλέπουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία πριν τα μαζέψει από τη Βουλή, πήρε μαζί της τα πάντα, όλες τις ανοιχτές υποθέσεις.

Χαρακτηριστικό της κατάσταση που επικρατεί -που θυμίζει πόλεμο- είναι ότι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει «σκάσει» και το δεύτερο όνομα του υπουργού, του οποίου το πόθεν έσχες είναι… προβληματικό.

Τα ονόματα που ακούγονται

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν είναι μόνο ένας ο υπουργός του οποίου το «πόθεν έσχες»… μπάζει. Είναι και άλλοι… Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα, ενώ ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα Νέα, αναφέρεται και στους κκ. Τσακαλώτο και Σταθάκη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Και είμαστε όλοι εμείς που στεκόμαστε με το στόμα ανοιχτό για τον παχυδερμισμό μιας κυβέρνησης που υποτίθεται ότι κάνει πόλεμο στη διαπλοκή, αλλά τα δικά της τα σκουπίζει, σαν την «καλή» νοικοκυρά, κάτω από το χαλάκι. Εμείς λέω που ακούμε ότι αυτός με το εκαμμύριο πότε είναι ο Σταθάκης και πότε ο Τσακαλώτος και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε!».

Ωστόστο, στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγονται και άλλα ονόματα, όπως υπηρεσιακών υπουργών που παρέμειναν και στην παρούσα κυβέρνηση, ενός ευρωβουλευτή αλλά και ενός υπουργού που τον τελευταίο καιρό απασχόλησε τις παρασκηνιακές στήλες των εφημερίδων.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact