ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου: Αυτά τα τρία ζώδια επηρεάζονται

Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα γίνει στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και πιο συγκεκριμένα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου.

Ολοι επηρεαζόμαστε πάντα από μια Πανσέληνο, αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων, ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένα.

Ο λόγος για τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος ταρακουνά τον έκτο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, Καρκίνοι. Έχετε μάθει να αφήνετε τα πράγματα ως έχουν στη ρουτίνα σας και να κλείνεστε στο καβούκι σας, αλλά αυτό το φεγγάρι προσφέρει μια ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να φέρετε κάποια σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αυτή η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι αντίθετη από το ζώδιό σας και οι αντιθέσεις συνήθως οδηγούν σε πράξεις εξισορρόπησης. Επομένως είναι σημαντικό να συμφιλιωθείτε με τα συναισθήματα σας, να τα αφουγκραστείτε, να δείτε τι πραγματικά αξίζει και να προχωρήσετε μπροστά.

Αιγόκερως

Όχι μόνο η πανσέληνος του Ιουλίου βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά ο πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, οπισθοδρομεί στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι βαριά θέματα αυτοπειθαρχίας και συναλλαγής με παλιούς λογαριασμούς θα επικρατήσουν, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε έξω από τη safe zone σας.

Θα αισθανθείτε ευαίσθητοι συναισθηματικά, αλλά ενδεχομένως να το χρειάζεστε για να έρθει η αλλαγή.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του Ιουλίου θα σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε και να επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες και πάθη. Αφορά επίσης το πώς η ιδιωτική σας ζωή αντανακλά στη δημόσια εικόνα σας. Εστιάστε στο να ξεχωρίσετε το υποσυνείδητό σας και να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με τη φήμη σας.

Λόγω της σύνδεσης της σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί, επίσης, να υπάρξουν δομικές αλλαγές στο υποσυνείδητο σας.

(Iefimerida)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact