ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο στους Διδύμους, που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Δίδυμοι

Μήπως βρισκόσαστε εδώ και καιρό σε ένα τέλμα και αισθάνεστε πως πρέπει να ξεκολλήσει η σκέψη σας από διάφορες εμμονές που σας κατακλύζουν; Η Πανσέληνος στον 1ο οίκο σας είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να πάρετε τα πράγματα από την αρχή.

Ποιοι είστε, τι θέλετε να επιτύχετε άμεσα και μακροπρόθεσμα, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε γι’ αυτό, πόσο σημαντικά είναι όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και ίσως διστάζετε να βάλετε μπροστά: Όλα έρχονται στο προσκήνιο, κι αν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα για ένα καινούργιο χόμπι, μια δραστηριότητα που θα σας γεμίσει χαρά, αρπάξτε οπωσδήποτε την ευκαιρία.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τα επαγγελματικά σας και κυρίως όλα όσα θέλετε να κάνετε και δεν έχετε αποτολμήσει, κυρίως επειδή για εσάς συχνά η ζωή είναι «κουτάκια», κι αν δεν βγείτε εντελώς από το ένα δεν μπορείτε να περάσετε στο άλλο.

Αυτός ο τρόπος σκέψης παραμερίζεται για αρκετές ημέρες, η πηγαία αισιοδοξία έρχεται ξανά στην καθημερινότητά σας και κάτι μέσα σας φωνάζει «πάμε να ψάξουμε ό,τι είναι αυτό που μας λείπει». Το αν θα το βρείτε εξαρτάται από το πόσο θα το αναζητήσετε, πάντως να είστε πανέτοιμοι για κάθε είδους εργασιακή αλλαγή, ακόμα κι αν δεν θα την περιμένατε ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα.

Τοξότης

Και γενέθλια και Πανσέληνος στον 5ο Οίκο σας, πολλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σας αυτές τις ημέρες κι αισθάνεστε ότι στην ερωτική σας ζωή κάτι κινείται. Είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκαθαρίσετε αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι πράγματι κατάλληλο για εσάς, και ότι δεν πρόκειται απλώς για έναν ακόμα ενθουσιασμό.

Αυτές οι ημέρες είναι για διασκέδαση, χαρά και εξόδους. Θα κάνετε και τα τρία, θα διατηρήσετε τη δυναμική που έχετε χάρη στον Ήλιο πάνω σας και, σε περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις για όσα αφήνατε τόσο καιρό πίσω σας.

Ιχθύες

Αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες για να ασχοληθείτε επιτέλους με το σπίτι και την οικογένειά σας. Έχετε πολύ βαθιά ανάγκη να καθίσετε μέσα και να στολίσετε το χώρο σας, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμισή του, να ανανεώσετε το περιβάλλον όπου ζείτε και γενικότερα να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ό,τι αφορά τα δικά σας αντικείμενα και τις δικές σας επιθυμίες.

Θέλετε επίσης να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, ιδίως αν έχετε παιδιά, κι αυτή η Πανσέληνος θα σας αποζημιώσει πλήρως για όλο το χρόνο και τις ευκαιρίες που χάσατε τους προηγούμενους μήνες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact