ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδοπούλου: Επιεικώς γελοίο να κατηγορεί η ΝΔ τη κυβέρνηση για τον Σώρρα

«Από το 2013 οι ΗΠΑ είχαν ειδοποιήσει το τραγικό δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου για τις απάτες»

Για κακοήθεια και οφθαλμοφανή έλλειψη αξιοπιστίας και σοβαρότητας της ΝΔ κάνει λόγο η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, απαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Αρτέμη Σώρρα.

Στην απάντησή της η κα. Παπαδοπούλου τονίζει ότι «είναι επιεικώς γελοίο η Ν.Δ του κ.Μητσοτάκη να επιχειρεί να ταυτίσει την περίπτωση Σώρρα με το ογκώδες λαϊκό κίνημα που έφερε το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κυβέρνηση». Και προσθέτει πως «είναι επίσης κακοήθεια η Ν.Δ να κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση για την περίπτωση Σώρρα, η οποία δεν είναι και τόσο σημερινή. Από τον Απρίλιο του 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, έπειτα από σχετική έρευνα, είχε απαντήσει στις ελληνικές αρχές, μεταξύ άλλων και στην Τράπεζα της Ελλάδος, ότι τα περιβόητα ομόλογα που αναφέρονται σε λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα είναι ψεύτικα και προϊόντα απάτης. Αν δεν μας απατά η… μνήμη μας, την περίοδο εκείνη κυβερνούσε το τραγικό δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου. Η τότε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Μητσοτάκη ήταν εκείνη που δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον και σήμερα – ώ του θαύματος! -…ανακαλύπτουν δήθεν ξαφνικά στη Ν.Δ. καθώς και στο ΠΑΣΟΚ την περίπτωση Σώρρα, αποκρύπτοντας τις δικές τους ευθύνες».

«Η έλλειψη αξιοπιστίας και σοβαρότητας στη Νέα Δημοκρατία του κ.Μητσοτάκη είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής. Είναι δυστυχώς κραυγαλέα», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η υπόθεση Σώρρα είναι ακόμα μια θλιβερή απόδειξη της αδυναμίας του Κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες και επεσήμαινε την επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί η κυβέρνηση και να αντιμετωπίσει σοβαρά το θέμα, προτού να είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact