ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Νομοθετική πρωτοβουλία εάν η ΝΔ υπονομεύσει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες

«Δυστυχώς η ΝΔ δεν έχει ανταποκριθεί στο καθήκον της»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία επιχειρήσει να δημιουργήσει προσκόμματα στην εφαρμογή του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, με αφορμή τον ορισμό της διοίκησης του ΕΣΡ που παραμένει ακέφαλο, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δυστυχώς η ΝΔ δεν έχει ανταποκριθεί στο καθήκον της» τόνισε ο Νίκος Παππάς. ««Ο καημός μας δεν είναι να επηρεάζουμε το περιεχόμενο ειδήσεων κέντρων ενημέρωσης, αλλά η ηθική μας υποχρέωση είναι να βάλουμε κανόνες και αυτό δεν πρόκειται να καμφθεί από οποιοδήποτε εκβιασμό ή λασπολογία» πρόσθεσε στην ομιλία του στην ΚΕ.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας άφησε εκ νέου αιχμές μετά και τον Αλέξη Τσίπρα, για τα συμφέροντα που θίγονται από την κυβερνητική πολιτική στον χώρο των ΜΜΕ, τονίζοντας πως «επιχειρούν την προσωπική τους κατάθλιψη να την μετατρέψουν σε λαϊκή κατάθλιψη», παραπέμποντας έτσι στο κλίμα καταστροφολογίας που επιχειρείται να στηθεί από πολλά Μέσα.

«Τα πράγματα είναι καλύτερα για όσους αδύναμους θεσπίστηκε ο νόμος για την ανθρωπιστική κρίση, για όσους μπόρεσαν να κάνουν χρήση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις και για όσους μπορούν να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία τους, αλλά τα πράγματα μπορεί να μην είναι καλύτερα για έναν ιδιοκτήτη ΜΜΕ» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Όσον αφορά στο Ασφαλιστικό, ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε την ανάγκη να «είμαστε αποφασιστικοί διότι έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για να μην χρειαστεί να μειωθούν οι συντάξεις».

Επιπλέον, υπογράμμισε εμφατικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον η Ελλάδα στη γεωπολιτική σκακιέρα, ο οποίος αφορά τόσο στα ζητήματα ασφαλείας όσο και στο προσφυγικό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact