ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Τζάμπα καβαλάρηδες των συχνοτήτων δεν θα έχουμε

«Όνειρα θερινής νυκτός τα σενάρια για οικουμενική»

«Όνειρα θερινής νυκτός όσων ονειρεύονται να επανέλθουν δια της πλαγίας στις καρέκλες που τους στέρησε ο λαός», χαρακτηρίζει τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρόν».

Δηλώνει βέβαιος ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα εμφανιστεί συμπαγής στις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, τα οποία όπως αναφέρει «είναι χρόνια προβλήματα, που κληρονόμησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αναλαμβάνει την ευθύνη να τα λύσει οριστικά και με τον κοινωνικά δικαιότερο τρόπο».

Ο ίδιος εμφανίζεται βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το Συμβούλιο της Επικρατείας όσον αφορά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς η διαδικασία «είναι πλήρως σύμφωνη με το Σύνταγμα, πλήρως θωρακισμένη νομικά», ενώ δηλώνει ότι θα σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής “κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί”. Υπεραμύνεται της απόφασης της κυβέρνησης να δοθούν άδειες για τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και λέει ότι αυτό έγινε με όρους οικονομικής βιωσιμότητας. Υπογραμμίζει δε, ότι όποιοι από τους σταθμούς που εκπέμπουν σήμερα δεν πάρουν άδεια η Digea υποχρεούται από τον νόμο να διακόψει το σήμα τους και θα μπορούν να παράγουν περιεχόμενο μέσω διαδικτύου, δορυφόρου ή να μπουν στη συνδρομητική τηλεόραση. «Τζάμπα καβαλάρηδες των συχνοτήτων δεν θα έχουμε», τονίζει χαρακτηριστικά.

Για το προσφυγικό σημειώνει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που ξεπερνά κάθε μεμονωμένη κυβέρνηση και ότι η ελληνική «έχει κινηθεί σε όλα τα επίπεδα, ώστε αφενός να πιέσει για τη λύση του προβλήματος στις περιοχές της σύρραξης, αφετέρου να εξασφαλίσει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες για να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές και να απομονωθούν οι λογικές των τειχών στα σύνορα».

Αναφερόμενος στην υπόθεση με το κύκλωμα των εκδοτών-δημοσιογράφων που εκβίαζαν για να αποσπούν κρατική διαφήμιση, ο κ. Παππάς ασκεί σκληρή κριτική στη ΝΔ επισημαίνοντας ότι αυτή αντιδρά διότι «έχει λερωμένη τη φωλιά της», αφού «κάτω από τις φτερούγες της έβρισκαν κάλυψη πολλοί».

Για την απόφασή του να καταθέσει μήνυση υπογράμμισε ότι από ορισμένους επιχειρείται «μια συστηματική διαστρέβλωση και μια συκοφάντηση ότι το κύκλωμα αυτό λειτουργούσε δήθεν για λογαριασμό της κυβέρνησης».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact