ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου η Γεροβασίλη

«Οι αυξημένες απαιτήσεις ως υπουργός, καθιστούν δυσχερέστατη την άσκηση των καθηκόντων μου»

Την παραίτηση της από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ηπείρου, υπέβαλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, με γνώμονα την αποδοτικότερη συνεισφορά της στην δημόσια ζωή, όπως επισημαίνει σε γραπτή της δήλωση.

Η υπουργός τονίζει ότι , «η ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου κι η βελτίωση της καθημερινότητας και του μέλλοντος των συμπατριωτών μας Ηπειρωτών, απαιτούν τη μέγιστη ένταση των προσπαθειών μας». Παράλληλα υπογραμμίζει πως «όποια πολιτική θέση κατέχει ο καθένας κι η καθεμιά από εμάς, είναι θέση ευθύνης και δουλειάς».

Συνεχίζοντας «με μοναδικό γνώμονα τα παραπάνω και την αποδοτικότερη συνεισφορά μου στη δημόσια ζωή, υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Ηπείρου». Ενώ επεσήμανε πως «οι αυξημένες απαιτήσεις κι ευθύνες των καθηκόντων μου ως υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθιστούν δυσχερέστατη την άσκηση των καθηκόντων μου ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, πραγματικότητα που είχε γίνει ορατή, παρά τη θέλησή μου και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής μου θητείας, ως κυβερνητικής εκπροσώπου».

Ενώ τελείωσε λέγοντας «θα ήθελα να ευχαριστήσω το Προεδρείο, το Σώμα, τα μέλη της παράταξης “ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε ως τώρα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών της Ηπείρου. Αυτονόητο είναι πως παραμένω ενεργή και μέλος της “ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας που στήριξαν και στηρίζουν την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια στην Περιφέρεια Ηπείρου και θεωρώντας την αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού σημαντικό πυρήνα άσκησης κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact