ΚΟΣΜΟΣ

«Πατέρας των Μαχών»: Αναφορές ότι Πούτιν θα χρησιμοποιήσει θερμοβαρική βόμβα

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς οι σειρήνες ηχούν και πάλι στο Κίεβο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πούτιν θα χρησιμοποιήσει θερμοβαρική βόμβα.

Η εισβολή στην Ουκρανία από τις δυνάμεις του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, βρίσκεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της, ενώ οδεύουμε στο τρίτο εικοσιτετράωρο πολιορκίας.

Η Ρωσία προσπαθεί να «ρίξει» το Κίεβο, με τις ουκρανικές δυνάμεις να αντιστέκονται σθεναρά, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής η πρωτεύουσα της χώρας να μην έχει «πέσει».

Τρομακτικά όπλα

Όσο, βέβαια, το Κίεβο αντιστέκεται, τόσο εντείνονται οι ανησυχίες πως ο Πούτιν ενδέχεται να ρίξει στη μάχη «υπερόπλα» που προκαλούν τρόμο και μόνο στη σκέψη… Οι μάχες πάντως έχουν φτάσει ως και το κέντρο του Κιέβου, την ώρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Αμερικανοί θέλουν να φυγαδεύσουν τον Ζελένσκι από την Ουκρανία με τον ίδιο σε δραματική δήλωσή του να εμφανίζεται αμετακίνητος.

Πρόκειται για θερμοβαρικές βόμβες που έχουν το προσωνύμιο «ο πατέρας όλων των μαχών» και αποτελούν το ισχυρότερο μη πυρηνικό όπλο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Ενδεικτικό της δύναμής του και της καταστροφής που προκαλεί, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο Open, την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από τους Αμερικανούς, προκάλεσε κρατήρα διαμέτρου 300 μέτρων. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς τί ζημιά μπορεί να κάνει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact