ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ρώσοι «αιμοδότες» της αγοράς της πόλης


Πέντε πτήσεις κάθε εβδομάδα συνδέουν τον Άραξο με αεροδρόμια της Ρωσίας – Οι έμποροι κάνουν λόγο για παρήγορη τόνωση

Τέσσερις με πέντε πτήσεις  φτάνουν κάθε εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Αράξου φέρνοντας Ρώσους τουρίστες, οι οποίοι καταλήγουν να γίνονται τροφοδότες της αγοράς της Πάτρας και να δίνουν «ανάσα» στα καταστήματα που αιμορραγούν τα τελευταία χρόνια, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.

Όπως λένε στο thebest.gr έμποροι της Πάτρας οι Ρώσοι έχουν αποδειχθεί καλή πελατεία, καθώς είναι πολλοί αυτοί που έρχονται στην Πάτρα και για να κάνουν τις αγορές τους αφήνοντας χρήμα στα άδεια θερινά ταμεία των καταστημάτων.

Την  ίδια ώρα, ξενοδόχοι, επιμελητήριο και εμπορικός σύλλογος έχουν αναλάβει να μεταφέρουν μια δυο φορές την εβδομάδα  σε γκρουπ τουρίστες που διαμένουν στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Αχαϊας και της Ηλείας και αυτό έχει κάπως τονώσει την κίνηση.

Ωστόσο, όπως λέει στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικύ Συλλόγου Γιώργος Ρώρος, δεν έχει ακόμη κατακτηθεί ο στόχος της σημαντικής οικονομικής ενίσχυσης της αγοράς με Ρώσους και άλλους τουρίστες, κάτι που αναμένεται να επιχειρηθεί με στοχευμένες κινήσεις την επόμενη χρονιά, έχοντας και την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού που λειτουργεί σαν «πιλότος».

Οι Ρώσοι τουρίστες αγοράζουν κυρίως δώρα για τους δικούς τους ενώ αρκετοί είναι αυτοί που αγοράζουν και ρούχα για τις διακοπές τους και όχι μόνο.

Πηγή: thebest.gr

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact