ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκλονισμένη η γιαγιά του 8χρονου που απανθρακώθηκε -«Όλα έγιναν σε 5 λεπτά» [βίντεο]

Τραγικές σκηνές εκτυλίσσονται στο διαμέρισμα των Εργατικών Κατοικιών στις Ιτιές Πατρών, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικά προβλήματα, όταν απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι των παππούδων του, όπου το είχαν πάει οι γονείς για να περάσει το Σαββατοκύριακο.

Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε.

“Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή… Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο”, λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι και το ίδιο δωμάτιο με τον μικρό.

Ηδη έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με εγκαύματα ο παππούς του παιδιού.

 

 

Πηγή: patrastimes.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact