ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;


Ο τέως γ.γ. Εσόδων δείπνησε χθες με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», αλλά και Τατσόπουλο-Ψαριανό, στο Αλάτσι – Ο Θεοδωράκης συνεχίζει τις περιοδείες του, το Σάββατο πάει Σπάρτη, την Κυριακή Κω

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τις εκλογές από τη θέση του, ήταν μεταξύ των φίλων του Σταύρου Θεοδωράκη που συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» το βράδυ της Πέμπτης στο «Αλάτσι», το εστιατόριο που παραμένει στην ιδιοκτησία του, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

Το «Ποτάμι» ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε στην καρατόμηση του κ. Θεοχάρη και αυτό έφερε πιο κοντά τον τέως Γενικό Γραμματέα Εσόδων με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος, όπως λένε συνεργάτες του τελευταίου, ακούει προσεκτικά τις απόψεις του για τα φορολογικά θέματα. 

Στο ίδιο δείπνο το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός που ακολουθούν το «Ποτάμι» και μετέχουν στην «Επιτροπή Διαλόγου» που έχει συγκροτήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά, για λόγους πολιτικού τακτ, αφού έχουν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, αντίστοιχα, θα παραμείνουν στις τάξεις των ανεξαρτήτων μέχρι τις προσεχείς εκλογές.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Πέλλα και συζήτησε με τοπικούς παραγωγούς ροδάκινων και κερασιών, το Σάββατο θα βρεθεί στην Σπάρτη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνει, μαζί με ελαιοπαραγωγούς της Λακωνίας, ο γνωστός σκηνοθέτης και φίλος του «Ποταμιού» Μανούσος Μανουσάκης, ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Κω για μια παρέμβαση για τον τουρισμό.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact