ΖΩΔΙΑ

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε πώς συμπεριφέρεσαι στα social media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας, είτε καταδιώκουμε τους πρώην μας στον κυβερνοχώρο, είτε προβάλλουμε τις υπέροχες ζωές μας, είτε απλώς προσπαθούμε να μην νιώθουμε μοναξιά.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εκεί όταν τα χρειαζόμαστε και όταν δεν το χρειαζόμαστε. Μας βοηθάνε να κρατάμε επαφή με την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους πήγαμε σχολείο, τους πρώην συναδέλφους και τους παλιούς συνεργάτες.

Όπως συμβαίνει με την αστρολογία, το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική συμπεριφορά στα social media:

Κριός

Δημοσιεύεις τα πάντα, όλη την ώρα και σε διάφορες πλατφόρμες: Facebook, Twitter, Instagram και Snapchat. Σου αρέσει να μοιράζεσαι τις περιπέτειές σου, τις απόψεις σου και να συνδέεσαι με ανθρώπους.

Ταύρος

Δεν είναι δύσκολο για σένα να μπαίνεις σε συζητήσεις και να καταλήξεις σε μια έντονη λογομαχία. Ασχολείσαι με την κάθε τάση και γίνεσαι τακτικά αντιδημοφιλής για τις αιρετικές απόψεις σου.

Δίδυμοι

Δημοσιεύεις συνεχώς ποστ και είσαι μέλος πολλών ομάδων στο Facebook. Είναι καλό που έχεις μια εφαρμογή που σου παρέχει τις πολιτικές και κοινωνικές αναρτήσεις σχολίων που χρειάζεσαι, επειδή είσαι πολύ πολυάσχολο και δημοφιλές άτομο.

Καρκίνος

Σου αρέσει να ασχολείσαι με τα social media γιατί σου επιτρέπουν να παρακολουθείς τους πρώην σου και σε κρατούν συνδεδεμένη με ανθρώπους από κάθε σημείο της ζωής σου. Σου αρέσει πολύ να είσαι σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απολαμβάνεις να είσαι μόνη.

Λέων

Εσύ και τα social media είστε ένα ταιριαστό ζευγάρι. Λατρεύεις να δημοσιεύεις selfies, φωτογραφίες με εσένα και την παρέα σου, να κάνεις διασκεδαστικά πράγματα ή να ανεβάζεις στιγμιότυπα από τις εξόδους σου.

Παρθένος

Μπορεί να μη δημοσιεύεις πολλά αλλά τριγυρίζεις στα social. Απολαμβάνεις να βλέπεις τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι, αλλά δεν νιώθεις πάντα άνετα να το μοιράζεσαι.

Ζυγός

Αγαπάς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις προωθητικές τους πτυχές είτε πρόκειται για αυτοπροβολή είτε για προώθηση ενός έργου ή παράστασης. Χρησιμοποιείς όσα περισσότερα μπορείς και παίρνεις πολύ σοβαρά τις ευχές γενεθλίων στο Facebook

Σκορπιός

Χρησιμοποιείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πηγή συλλογής πληροφοριών, ειδικά αν υπάρχει κάποιος που σου έχει τραβήξει την προσοχή. Δεν έχεις πολλούς φίλους στο Facebook.

Τοξότης

Είσαι παιδί του κόσμου και το αποδεικνύεις στα social media. Μοιράζεσαι συνεχώς ταξιδιωτικές φωτογραφίες, νέους φίλους, εξωτικά φαγητά και το πώς νιώθεις.

Αιγόκερως

Είσαι λίγο διστακτική στο Facebook, το Twitter και το Instagram και δεν είσαι εθισμένη σε αυτά. Σου αρέσει το LinkedIn λόγω της επιχειρηματικής του πτυχής.

Υδροχόος

Σου αρέσουν οι πτυχές των social media που αφορούν στην κοινότητα και τις χρησιμοποιείς για να προωθήσεις τους ανθρωπιστικούς σου σκοπούς.

Ιχθείς

Δημοσιεύεις πολλά για την τέχνη σου μέσω Facebook και Instagram, αλλά βρίσκεις έμπνευση στο Tumblr και το Pinterest. Έχεις εξαπατηθεί από άτομα στο Facebook στο παρελθόν, επομένως προσπαθείς να περιορίσεις τον χρόνο σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact