ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πεταλωτής: Απαράδεκτες οι επιλογές του πρωθυπουργού

Κριτική του ΚΙΔΗΣΟ για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

«Ο πρωθυπουργός δυστυχώς με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του αποδεικνύει πως για μία ακόμη φορά δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα με άλματα», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση αυτή, με τη νέα της σύνθεση, επ’ ουδενί θα ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου της, όταν με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα, η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο σε μία δήθεν σκληρή διαπραγμάτευσή που επιβάρυνε τον Έλληνα πολίτη με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

«Ας αντιληφθεί επιτέλους ο ίδιος πως επιβάλλεται να σταματήσει να “παρασύρεται” σε απαράδεκτες επιλογές που απαξιώνουν και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την χώρα μας, με τακτικισμούς κατώτερων των περιστάσεων», καταλήγει ο κ. Πεταλωτής.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact