ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας – Κληρονομεί αμύθητη περιουσία ο 21χρονος γιος του

Εφυγε ξαφνικά από την ζωή από καρδιακή προσβολή ο 64χρονος Δούκας του Γουέστμινστερ, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας.

Ο δούκας, άφησε την τελευταία του πνοή στο Royal Preston Hospital στο Lancashire την Τρίτη. Ο Gerald Cavendish Grosvenor, πατέρας τεσσάρων παιδιών, αφήνει πίσω του περιουσία-μαμούθ που εκτιμάται σε περίπου 9 δισεκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Φωτογραφία: Daily Mail/PA

Ο τεράστιος πλούτος του προέρχεται κυρίως από τα κτήματα που είχε στην ιδιοκτησία του στην Οξφόρδη, στο Τσεσάιρ και στη Σκωτία, καθώς και τεράστιες εκτάσεις στο Μέιφερ και στη Μπελγκράβια.

Μετά τον θάνατό του, ο μόλις 25χρονος γιος του Χιού, θα κληρονομήσει τώρα το σύνολο της περιουσίας.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανακοίνωσε την είδηση και ζήτησε να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για τον θάνατο του Δούκα ενημερώθηκε η Βασιλισσα Ελισάβετ και έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένειας.

Ο «χρυσός» 25χρονος κληρονόμος

Φωτογραφία: Daily Mail/REX.Shutterstock

O Χιού Ρίτσαρντ Λουις Γκρόσβενορ, σε ηλικία 25 ετών κληρονομεί ολόκληρη την περιουσία του πατέρα τους, ύψους περίπου 9 δισεκατομμυρίων £.

Πλέον ο Χιού είναι τώρα ο 7ος Δούκας του Γουέστμινστερ και στην κατοχή του θα περάσουν μεταξύ άλλων 100 στρέμματα στο Mayfair και 200 ​​στρέμματα στην Belgravia – δύο από τις πιο ακριβές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η γη είναι τόσο ακριβή που, το 2002, ο Όμιλος Grosvenor πούλησε ένα χώρο στάθμευσης 5 τ.μ στο Mayfair για 65.000 λίρες!

Το ξέφρενο πάρτι που στοίχισε 5 εκατ. λίρες

Ο Χιού είναι ο μοναχογιός του αποθανόντος Δούκα. Είχε προκαλέσει ίλιγγο το ποσό που ξοδεύτηκε για να γιορτάσει τα 21α γενέθλιά του. Ούτε λίγο ούτςε πολύ, το πάρτι στοίχισε 5 εκατομμύρια λίρες. Καλεσμένοι ήταν όλοι γόνοι υψηλών οικογενειών προεξάρχοντος του πρίγκηπα Χάρι αλλά και διάσημων προσώπων όπως η παγκοσμίως γνωστή κωμικός Michael McIntyre και το βρετανικό hip-hop συγκρότημα Rizzle Kicks.
Η υπερβολική γιορτή πραγματοποιήθηκε σε μια σκηνή στον κήπο της Eaton Hall, κοντά στο Chester, χωρίς ΜΜΕ και φωτογράφους.

«Ηταν απλά εκπληκτικό πάρτι, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή μου και ανυπομονώ για τις προκλήσεις που έρχονται» δήλωνε τότε ο Χιού ο οποίος φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ. Ο ενδυματολογικός κώδικας για το πάρτι γενεθλίων του ήταν «μαύρη γραβάτα και νέον».

Φωτογραφία: Daily Mail/Alan Davisdon

Εκτός από τον «χρυσό κληρονόμο» των 25 ετών, ο αποθανών είχε αποκτήσει άλλες 3 κόρες με την σύζυγό του, Ναταλία, Δούκισα του Γουέστμινστερ, η οποία είναι νονά του πρίγκιπα Γουίλιαμ: Την 36χρονη Ταμάρα, η οποία είναι παντρεμένη με έναν από τους καλύτερους φίλους του πρίγκηπα Γουίλιαμ, την Εντβίνα, 34 ετών, που είναι παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και ιστορικό Νταν Σνόου και την 23χρονη Βιόλα.Παρά το γεγονός ότι ο Χιού θα κληρονομήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της οικογενειακής περιουσίας, οι αδελφές του, πρόκειται επίσης να κληρονομήσουν σημαντικά ποσά από καταπιστεύματα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact