ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο… ανώριμα ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σούπερ ώριμος του ζωδιακού. Ο γήινος εκπρόσωπος του Κρόνου, από πολύ νωρίς στην ζωή του, θα λειτουργεί με σύνεση και ωριμότητα και πολύ εύκολα θα αναρωτιέται και θα καταδικάζει την οποιαδήποτε έλλειψη επαγγελματισμού. Ο επαγγελματίας της ζωής. Αυτός είναι ο Αιγόκερως. Ισχυρά τα κριτήρια για την κάθε του επιλογή, σοβαρότητα στη συμπεριφορά, και το πιο σημαντικό, κοινωνική συμπεριφορά. Αναλαμβάνει αμέσως την ευθύνη της σχέσης, αφού, πριν ακόμα περάσει σε αυτήν, έχει την ικανότητα να διακρίνει εάν αξίζει τον κόπο να προχωρήσει. Μπορείς να στηριχτείς επάνω του και πάντα έχει τον τρόπο να προσφέρει ουσιαστικά για τα περισσότερα θέματα που θα σε απασχολήσουν. Μην εκπλαγείς όμως, εάν αυτόν τον Κρόνιο και ορθολογιστή Αιγόκερω, τον δεις να παρακολουθεί κινούμενα σχέδια ή να διαβάζει τα εικονογραφημένα κλασικά περιοδικά που διάβαζε όταν ήταν μικρός. Ή την γυναίκα Αιγόκερω να χτενίζει και να μιλάει με τις κούκλες της… Ίσως γιατί η πρόωρη ωριμότητα άφησε κενά. Διαθέτουν όμως έναν πολύ ωραίο τρόπο να τα καλύπτουν όλα αυτά, έστω και αν αυτό λέγεται παλιμπαιδισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρ’ ότι σοβαρός και βαθυστόχαστος, έχει έναν τρόπο άμεσα να εκδηλώνει το παιδί που κρύβει μέσα του, μέσα από το να σε παρασύρει στο δικό του μικρόκοσμο, –αυτόν που σαν ιδέα προσπαθεί να περάσει στους άλλους­–, σίγουρος ότι είναι και ο ιδεατός. Ώριμος, όσον αφορά τα ανθρωπιστικά του συναισθήματα και τον τρόπο μέσα από τον οποίο επιλέγει να συμβάλλει στην αλλαγή. Κοινωνικά όμως κρίνεται ανώριμος, αφού αρνείται να ενταχθεί σε οποιοδήποτε κοινωνικό πλαίσιο, κάτι που σε πολλές περιπτώσεις τον φέρνει σε σύγκρουση με τον άνθρωπο που θα επιλέξει να μοιραστεί τον έρωτά του, ειδικά στην περίπτωση που πρόκειται για ένα άτομο με αυξημένες κοινωνικές ανάγκες. Ώριμος στο διάλογο (φτάνει μόνο να μην υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες) και δεδομένο γι’ αυτόν το χρέος, με προθυμία να καλύψει τις ανάγκες σου, κάνοντας το παραπάνω από αυτό που μπορεί. Μην προσπαθήσεις όμως να τον προσγειώσεις στη συμβατική πραγματικότητα, την οποία το παιδί μέσα του αναζητά συνεχώς αφορμές για την αμφισβητεί.

ΙΧΘΥΣ

Δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει ανάλυση για έναν Ιχθύ, και σε ό, τι αφορά το κεφάλαιο που λέγεται ωριμότητα ή ανωριμότητα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι άτομο έχει απέναντί του. Θα συμπεριφερθεί όπως του συμπεριφέρονται. Θα ερωτευθεί στο ποσοστό που θα τον ερωτευθούν. Τίποτα λιγότερα, τίποτα περισσότερο, ασχέτως εάν θεωρείται το ζώδιο της θυσίας. Εάν εμβαθύνουμε περισσότερο, θα δούμε ότι πίσω από αυτήν την ανάγκη κρύβεται το παιδί, που θα βρει τελικά τον τρόπο να πάρει, και ίσως και περισσότερα από αυτά που θυσίασε. Ο συναισθηματικός και εύθικτος του ζωδιακού δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, ειδικά στην περίπτωση που αισθάνεται να θίγεται το εγώ του. Η θηλυκή του πλευρά, αυτή που τον κάνει να γίνεται συναισθηματικά ευάλωτος και ανασφαλής για την προς τα έξω εικόνα του, κατευθύνεται από το ανώριμο κομμάτι του χαρακτήρα του, μέσα από το οποίο νιώθει ανεπαρκής, σε ό, τι αφορά την εξομοίωσή του με τους άλλους. Εύκολα όμως, με την τρυφερότητα και τα γλυκά λόγια, την εμπιστοσύνη και την ενθάρρυνση, μπορείς να τροφοδοτήσεις αυτό το παιδί που υπονομεύει τον ενήλικα και δεν τον αφήνει να εκφράσει το πολύπλευρο ταλέντο του και να βιώσει την αγάπη, στο μέγεθος που υπαγορεύει η εξιδανικευμένη του φύση.

Πηγή: e-zwdia.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact