ΚΟΣΜΟΣ

Πήραν φόρα! Οι «Γκρίζοι Λύκοι» απειλούν πως θα… καταστρέψουν και την Αθήνα

Κλιμακώνει τις τελευταίες ημέρες τις προκλήσεις η Άγκυρα, με την Αθήνα πάντως να κρατά ψύχραιμη στάση και κυβερνητικά χείλη να διαμηνύουν ότι η χώρα είναι προετοιμασμένη να διαχειριστεί την τουρκική επιθετικότητα συνολικά.

Στα χνάρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε γράψει στα ελληνικά στο Twitter συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική της Άγκυρας, βαδίζει και η ακραία εθνικιστική οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι.

Με ένα thread γραμμένο στα ελληνικά, οι Γκρίζοι Λύκοι εκτόξευσαν αδιανόητες απειλές κατά της Ελλάδας, αναφέροντας πως η Τουρκία έχει τη δύναμη να καταστρέψει ακόμα και την Αθήνα και να δείξει στους Έλληνες πόσο βαθιά και δροσερά είναι τα νερά του Αιγαίου.

Οι Γκρίζοι Λύκοι υπεραμύνθηκαν, δηλώνοντας υπερήφανοι, της επιλογής να δώσουν στον Ντεβλέτ Μπαχτσελί χάρτη ο οποίος παρουσιάζει το μισό Αιγαίο και όλη την Κρήτη ως τμήμα της Τουρκίας. Ανέπτυξαν, μάλιστα, και τα δικά τους… επιχειρήματα για το γιατί ο χάρτης ήταν ορθός και προχώρησαν σε ευθείες απειλές και ακραίες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας.

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας», έγραψαν αρχικά οι Γκρίζοι Λύκοι.

Τον χάρτη, σύμφωνα με την τουρκική εθνικιστική οργάνωση, «ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάνθηκαν για αιώνες, αλλά άδικα σφετερίστηκε από την Ελλάδα».

 

Όπως επισημαίνουν, ο χάρτης ονομάζεται «Τα εθνικά μας σύνορα στη Θάλασσα» και μάλιστα περιλαμβάνει QR code με την ομιλία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί για το θέμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και του Αιγαίου.

Ακολούθησαν οι ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας με το μήνυμα: «Όπως είπε ο αρχηγός μας Bahçeli: Για άλλη μια φορά φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact