ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πιστός και φέτος στο ραντεβού με τη Σίφνο o Τζουντ Λο!

Στον αγαπημένο του προορισμό, την Ελλάδα, ήρθε και φέτος για να ξεκουραστεί ο Χολιγουντιανός σταρ Τζουντ Λο. Από το 2008 που γνώρισε τη Σίφνο έχει μαγευτεί όχι μόνο από το τοπίο του αιγαιοπελαγίτικου νησιού, άλλα και από τους ανθρώπους του, καθώς εκεί πολλοί μπορεί να τον δουν, αλλά κανείς δεν καταφέρνει να τον τραβήξει φωτογραφία, σεβόμενος την επιθυμία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στο νησί και μάλιστα σε μια από τις εξόδους του συνοδευόταν από περίπου δέκα άτομα. Κανείς δεν ξέρει πού ακριβώς διαμένει, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι έφτασε στη Σίφνο με lear jet.

Οσοι τον είδαν επισήμαναν ότι ήταν ντυμένος απλά και υπό άλλες συνθήκες ενδεχομένως να περνούσε απαρατήρητος, ωστόσο η πολυάριθμη συνοδεία του έστρεψε πάνω τους τα βλέμματα και οι πιο… διαβασμένοι αναγνώρισαν τον σούπερ σταρ του κινηματογράφου.
Να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από καιρό είχε πει, μεταξύ άλλων, πως η Σίφνος έχει τις πιο καθαρές παραλίες σε ολόκληρο τον πλανήτη και εκπληκτικό φαγητό, όπως επίσης ότι το νησί είναι γαλήνιο και οι άνθρωποί του πολύ φιλικοί, για να κλείσει λέγοντας ότι είναι από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Πάντως στην προηγούμενη επίσκεψή του εκεί άφησε πίσω την εικόνα του σταρ και ήταν ένας κλασικός μπαμπάς που κυκλοφορούσε όπως όλοι οι επισκέπτες στο νησί, ενώ έπαιζε με τα παιδιά του στην παραλία. Στο τέλος μάζεψε ο ίδιος τα κουβαδάκια τους και κατευθύνθηκαν με συνοδεία 11 ατόμων για φαγητό, προτιμώντας εκείνος ψαρικά και για τα παιδιά κοτόπουλο με πατάτες και κλασική χωριάτικη σαλάτα χωρίς κρεμμύδι. Οπως τότε, έτσι και τώρα θέλει να ξεκουραστεί και όχι να γίνει στόχος των παπαράτσι, γι’ αυτό δύσκολα θα τον εντοπίσουν ξανά στο νησί – μόνο αν το θελήσει εκείνος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact