ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πλακώθηκαν» Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή

Κόντρα ξέσπασε στο χθεσινό (27/3) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών και την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία» είπε στην ομιλία του στη βουλή ο πρώην υπουργός Μεταφορών, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

Σχολιάζοντας την δήλωση αυτή, ο Γιάννης Πρετεντέρης ανέφερε ότι όλοι είναι ίσιοι απέναντι στο Σύνταγμα και τη δικαιοσύνη. «Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που δεν είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη δεν είναι εθελοντική διαδικασία. Αρκεί να υπάρχει κατηγορία και αντικείμενο», ανέφερε.

«Φαντάζομαι ότι ο κ.Καραμανλής αν αποφασίσει να το πει αυτό, το αξιολογεί και πολιτικά. Καταλαβαίνει δηλαδή την αξία του να το πεις κιόλας, πέρα από το αυτονόητο ότι όλοι προφανώς είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης, όποτε αυτό χρειαστεί», τόνισε η Ράνια Τζίμα.

Ωστόσο, ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Mega, είπε στη συνέχεια ότι εφόσον υπάρχει το άρθρο 86 του Συντάγματος, ο Κώστας Καραμανλής προφανώς και αναφερόταν στην βουλευτική ασυλία, επομένως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι. «Μην ξεχνάμε τα βασικά», σχολίασε.

Αυτός ο συλλογισμός προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα. «Όχι δεν ξεχνάμε τίποτα βασικό, αλλά αν ήτανε μόνο αυτονόητο…», με τον Γιάννη Πρετεντέρη να την διακόπτει λέγοντας: «Μα είναι απολύτως αυτονόητο. Είναι Σύνταγμα αυτό. Είναι απολύτως αυτό και κουβεντιάζουμε χωρίς λόγο! Τελείωσε αυτό!».

Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της Ράνιας Τζίμα η οποία είπε: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη! Η δική μου είναι άλλη. Το Σύνταγμα είναι ένα και οι απόψεις πάνω στις πολιτικές τοπετήσεις μπορούν να είναι περισσότερες από μία».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact