ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο…

Υπάρχει λοιπόν μια λογική εξήγηση για όλους αυτούς τους μυστηριώδεις ήχους που ακούγονται σε όλο τον κόσμο;

Αποδεικνύεται πως μπορεί να υπάρχει, αλλά οι συνέπειές της μπορεί να είναι πιο τρομακτικές από οποιαδήποτε συνωμοσιολογική ή παραφυσική απάντηση. Σύμφωνα με κάποιον γεωλόγο που εργάστηκε για την κυβέρνηση, «κάτι συμβαίνει με τον πυρήνα της Γης». Έχει να κάνει με την μετατόπιση των μαγνητικών πόλων και περιλαμβάνει την ανακύκλωση ανόργανων συστατικών στον μανδύα της Γης. Οι ήχοι, παράγονται στον μανδύα σαν μεγάλες ηλεκτροστατικές ενεργειακές εκκενώσεις που έχουν ωθηθεί προς τα πάνω μέσω του φλοιού της Γης και εκπέμπονται σαν ηχητικά κύματα μέσω της ιονόσφαιρας και στη συνέχεια αναπηδούν πίσω σε μια χαμηλότερη συχνότητα που δεν μπορούμε να ακούσουμε και τα αντιλαμβανόμαστε σαν δονήσεις.

Ο πληροφοριοδότης είπε, πως υπήρξε μία αλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης του μανδύα η οποία επηρεάζει τη μαγνητική αγωγιμότητα. Οι κυβερνητικοί επιστήμονες προφανώς δεν γνωρίζουν αν αυτό λειτουργεί μακροπρόθεσμα ή όχι, αλλά θα μπορούσε να συνεπάγεται μία αποδυνάμωση και ενίσχυση των ανωμαλιών του μαγνητικού πεδίου, παρόμοια με την τελευταία σημαντική μετατόπιση των πόλων. Δεδομένου ότι μια μετατόπιση των πόλων συνέβη στη Γη 500 εκατομμύρια χρόνια πριν, αυτή η εξήγηση καθίσταται περισσότερο ανησυχητική απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αυτό που προκύπτει από τη μελέτη ιζημάτων που χρονολογούνται 786.000 χρόνια πριν είναι, πως όταν το μαγνητικό πεδίο που μας προστατεύει διασπάται, περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία κατακλύζει την επιφάνεια της Γης με αποτέλεσμα τη διατάραξη του οικοσυστήματος για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να προκληθεί μεγάλος αφανισμός των ειδών συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου.

Τι απέγινε ο πληροφοριοδότης; Εξαφανίστηκε αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του.

ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

Ενώ οι σάλπιγγες και τα βουητά πιθανώς δεν είναι βιβλικής προέλευσης με οποιαδήποτε θρησκευτική έννοια – σε αντίθεση με δημοφιλή περί αποκάλυψης αναγνώσματα- θα μπορούσαν αυτοί οι ήχοι να εκληφθούν ως μία προειδοποίηση, σήματα από το ίδιο το σύμπαν και ενδεχομένως από ευφυείς οντότητες που προσπαθούν να μας αφυπνίσουν και να μας ετοιμάσουν για μία ενδεχόμενη μετατόπιση των πόλων; Ίσως ο 21ος αιώνας να συμπεριλαμβάνει την εμπειρία της Αποκάλυψης, αλλά σε πολλά επίπεδα, μία γεωφυσική αλλαγή θέτει σε κίνηση ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου που θα συνεχιστούν για χιλιάδες χρόνια. Ίσως άλλες ευφυείς οντότητες γνωρίζουν πώς να χειριστούν μια περίπτωση αλλαγής του μαγνητικού πεδίου και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια που θα προκύψει από αυτή την πόλωση. Ή ίσως θέλουν να μας βοηθήσουν. Ή ίσως αυτή η εξήγηση είναι άστοχη και η πραγματική να βρίσκεται στις σκοτεινές κυβερνητικές δραστηριότητες. Ό, τι και αν πιστεύετε, γνωρίζουμε πως κάτι πολύ μυστήριο λαμβάνει χώρα που δεν κοινοποιείται από τα συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εσείς τι πιστεύετε; Ακούστε ακόμη μερικούς από αυτούς τους απίστευτους μυστηριώδεις ήχους και πείτε μας: είναι δονήσεις από πιθανή μετατόπιση των μαγνητικών πόλων, η ηχητική απόδειξη σκοτεινών κυβερνητικών δραστηριοτήτων ή κάτι πιο δυσοίωνο; …

μετάφραση: Μάρη ΛιώκηΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact