ΑΠΟΨΕΙΣ

Ποια είναι η αόρατη Αρχή που επέβαλλε εκλογές Απρίλιο του 2023; Γιατί ¨κερδίζουν χρόνο¨ για τις Πατριωτικές δυνάμεις;

Μια γλυκιά διαίσθηση , μια πρωτόγνωρη προσμονή , μπορεί να διακρίνει κανείς ότι διακατέχει την κοινή γνώμη .

Σαν , εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες , ίσως και μερικά εκατομμύρια, που , υπό άλλες συνθήκες θα έκλειναν δρόμους και πλατείες με συνθήματα και παλμό κατά της ακρίβειας , κατά του πολέμου, κατά του εμπαιγμούκ.α σήμερα , εν όψιν ΑΥΤΩΝ των εκλογών , να έχουν συνεννοηθείσιωπηρά για κάτι άλλο , πολύ πιο μεγάλο , πολύ πιο εκπληκτικό .

Σαν , η Ελληνική κοινωνία μετά από δεκαετίες και αφού εξήντλησε όλη της την υπομονή και τις αντοχές , να έχει αποφασίσει ν αλλάξει σελίδα , κόντρα στις δημοσκοπήσεις που πλέον είναι απολύτως αναξιόπιστες όπως αποδείχθηκε στις Γαλλικές εκλογές πρόσφατα .

Όλα της αυτά τα χρόνια απωθημένα , όλα της πλέον τα συμπεράσματα , έχει αποφασίσει να τα εκφράσει με την ψήφο της και τούτη τη φορά , είναι αποφασισμένη να μην αλλάξει γνώμη , να μη παραπλανηθεί , να μην παρασυρθεί , να μην εξαγοραστεί ,να μην προδώσει τη συνείδηση της . Είναι αποφασισμένη να φωνάξει …

ΟΧΙ άλλο εσείς ΑΡΚΕΤΑ με τα κόλπα σας , όχι άλλα ¨σανό¨ …

ΟΧΙ άλλες οικονομικές μπίζνες και δόγματα του σοκ και μπλόφες για να ¨περάσουν¨

ΟΧΙ άλλη υποχωρητικότητα και μείωση της Εθνικής μας περηφάνιας

ΟΧΙ άλλος χαμένος χρόνος απ τη ζωή μας , από το μέλλον των παιδιών μας , για την Ελλάδα , όχι άλλα ΘΑ ..

Τούτο φαίνεται να προωθούν κάποιοι που ,σαν αόρατη Αρχή , ανοίγουν τον δρόμο για το αναπόφευκτο . Τούτο φαίνεται να υπηρετεί το άρθρο τους που ανήρτησαν στο διαδίκτυο στις 22 Ιουνίου 2022 , το οποίο και σας παραθέτω ευθύς παρακάτω αυτούσιο

« ΟΧΙ Εκλογές Πριν Τον Απρίλιο Του 2023 Για Σοβαρούς Λόγους Εθνικής Ασφάλειας. Βάλτε Την Χώρα Πάνω Από Την Κομματική Ιδιοτέλεια Και Τα Συμφέροντα.

Ιουνίου 22, 2022

Η Τουρκία πλέον εμπλέκεται και στις Ελληνικές Εκλογές .

Μέχρι τον Απρίλιο του 2023 ο Ερντογάν , δεν μπορεί να κάνει πρόωρες εκλογές εξαιτίας της τροπολογίας που ψήφισε με σκοπό , να καταστεί πιο βέβαιη η είσοδο του εταίρου του ( Μπαχτσελί ) στην Κυβέρνηση.

Μέχρι τότε , ο Ερντογάν ( για να μην καταρρεύσει διπλωματικά ) θα συνδέσει την αποστρατικοποίηση Ελληνικών Νησιών με την άρση του Βέτο για την είσοδο στο ΝΑΤΟ Φιλανδίας και Σουηδίας. Θα βάλει ¨νερό στο κρασί του¨ αναφορικά με τους 10 όρους που έθετε αρχικά ( για τους οποίους ήδη πιέζεται ασφυκτικά ) και στην θέση τους θα βάλει την απαίτησή του αυτή, περί αποστρατικοποίησης Ελληνικών νησιών .

Αυτό , θα προκαλέσει αποσυντονισμό της εξωτερικής μας πολιτικής και θα μας ¨ρίξει¨ σ ένα νέο κύκλο επιβεβαίωσης των συμμαχιών μας . Στο μεσοδιάστημα – που θα είμαστε τρωτοί – το τελευταίο που χρειάζεται είναι μια εσωστρέφεια εξαιτίας παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου με υπηρεσιακή κυβέρνηση .

Να σημειωθεί ότι οι Αμερικάνοι δεν θέλουν Στρατιωτική Βάση σε κάποιο από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ( Σάμο , Χίο , Ρόδο κ.α ) καίτοι τους το έχουμε προτείνει πολλές φορές . Με τον τρόπο αυτό όμως παραδέχονται έμμεσα τα περί υποχρέωσης της Ελλάδας σε αποστρατικοποίηση, ερμηνεία , που έχουν κάνει σημαία οι Τούρκοι λαμβάνοντας και αυτό υπόψη τους .Να σημειωθεί ότι , ΗΠΑ και Τουρκία δεν έχουν υπογράψει το δίκιο της θαλάσσης .

Στο ίδιο πλαίσιο , θα πρέπει να δούμε ότι, οι Γερμανοί – που έχουν χιλιάδες Τουριστικές επιχειρήσεις στα Τουρκικά παράλια και τεράστια οικονομικά συμφέροντα – δεν μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα των νησιών μας. Σας λένε κάτι όλα αυτά μαζί ;

Άλλη σοβαρή παράμετρος είναι η παρακάτω

Μια ακόμα Διάσκεψη για την Λιβύη που διοργανώθηκε αυτήν την φορά από την Ιταλία σε συνεργασία με τον ΟΗΕ στη Ζυρίχη – η οποία δεν ακυρώθηκε όπως σκοπίμως διατυμπανίζεται – χωρίς την παρουσία (για μία ακόμα φορά) της Ελλάδας, αλλά με πρωταγωνιστική συμμετοχή και πάλι της Τουρκίας.

Από τη σοβαρή διάσκεψη αυτή – για την οποία καμία αναφορά δεν έγινε- η Τουρκία βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένη αφού παρουσίασε – μέσω της ακούσιας αποδοχής των συμμετασχόντων- το Τουρκολιβυκό μνημόνιο ως τετελεσμένο και την ΑΟΖ του ως Τουρκική. Πλέον , θα σπεύσει να κατοχυρώσει αυτό το ¨τετελεσμένο¨ με αποκλεισμό της Τουρκο λιβυκής ΑΟΖ και την διενέργεια ερευνών . Σκοπός , να κινηθεί με ασφάλεια εκεί , το αεροπλανοφόρο της

Να προστεθεί σ αυτό το γεγονός ότι , το Ισραήλ , άφησε εκτός την Ελλάδα από τη συμφωνία με την Αίγυπτο για το φυσικό αέριο. Η Αίγυπτος που, δεν αντιτάσσεται στις τακτικές της Τουρκίας που ¨εξαφανίζουν¨ το Καστελόριζο από την Ελληνική ΑΟΖ

Η συμφωνία των Πρεσπών από την άλλη – όπως εξελίσσεται η γεωπολιτική στα Βαλκάνια μετά την διαφαινόμενη επικράτηση της Ρωσίας στον Πόλεμο με την Ουκρανία και την ενσωμάτωση του Κοσσόβου στην Αλβανία – θα μας εμπλέξει σ ένα νέο πολεμικό μέτωπο που ¨παίρνει σειρά ¨ και που ήδη γίνεται αισθητή η ένταση που το ανάγει ( το θέμα των Τσάμηδων )

Υπό αυτήν την ασφυκτική πίεση ,που οδηγεί μαθηματικά το πολιτικό σύστημα της χώρας να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τα Εθνικά μας ζωτικά συμφέροντα , η λύση είναι μία

Να απειλήσουμε με Πόλεμο την Τουρκία θέτοντας ξεκάθαρα και συγκεκριμένα τις εξής κόκκινες γραμμές , πριν χάσουμε το διεθνές δίκιο μας.

1-Σε περίπτωση αποκλεισμού Ελληνικού Νησιού

2-Σε περίπτωση κατάληψης νησίδας ή βραχονησίδας

3-Σε περίπτωση διεξαγωγής ερευνών σε Ελληνική ΑΟΖ

4-Σε περίπτωση έκδοσης παράνομη NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων.

Παράλληλα , μια ελληνική μοίρα μαχητικών πρέπει να σταθμεύει μόνιμα πλέον στη Κύπρο αλλά , και μια μεγαλύτερη στρατιωτική παρουσία μας στην χώρα με πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ , είναι απολύτως αναγκαία.

Για να μπορούμε να τρέξουμε όλα τ ανωτέρω σε παγκόσμια θέα με σοβαρότητα και χαρακτήρα πειστικότητας και αποφασιστικότητας , δεν θα πρέπει να παρεισφρήσει στο εσωτερικό η αντιπαλότητα και η εσωστρέφεια που ανάγεται από μια προεκλογική περίοδο , μόνο και μόνο , για να έχουμε … αλλαγή βάρδιας .Για μία φορά , βάλτε πάνω από την κομματική ιδιοτέλεια , την Ελλάδα . Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρχει !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (Hella)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact