ΑΠΟΨΕΙΣ

Ποια είναι η αόρατη Αρχή που επέβαλλε εκλογές Απρίλιο του 2023; Γιατί ¨κερδίζουν χρόνο¨ για τις Πατριωτικές δυνάμεις;

Μια γλυκιά διαίσθηση , μια πρωτόγνωρη προσμονή , μπορεί να διακρίνει κανείς ότι διακατέχει την κοινή γνώμη .

Σαν , εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες , ίσως και μερικά εκατομμύρια, που , υπό άλλες συνθήκες θα έκλειναν δρόμους και πλατείες με συνθήματα και παλμό κατά της ακρίβειας , κατά του πολέμου, κατά του εμπαιγμούκ.α σήμερα , εν όψιν ΑΥΤΩΝ των εκλογών , να έχουν συνεννοηθείσιωπηρά για κάτι άλλο , πολύ πιο μεγάλο , πολύ πιο εκπληκτικό .

Σαν , η Ελληνική κοινωνία μετά από δεκαετίες και αφού εξήντλησε όλη της την υπομονή και τις αντοχές , να έχει αποφασίσει ν αλλάξει σελίδα , κόντρα στις δημοσκοπήσεις που πλέον είναι απολύτως αναξιόπιστες όπως αποδείχθηκε στις Γαλλικές εκλογές πρόσφατα .

Όλα της αυτά τα χρόνια απωθημένα , όλα της πλέον τα συμπεράσματα , έχει αποφασίσει να τα εκφράσει με την ψήφο της και τούτη τη φορά , είναι αποφασισμένη να μην αλλάξει γνώμη , να μη παραπλανηθεί , να μην παρασυρθεί , να μην εξαγοραστεί ,να μην προδώσει τη συνείδηση της . Είναι αποφασισμένη να φωνάξει …

ΟΧΙ άλλο εσείς ΑΡΚΕΤΑ με τα κόλπα σας , όχι άλλα ¨σανό¨ …

ΟΧΙ άλλες οικονομικές μπίζνες και δόγματα του σοκ και μπλόφες για να ¨περάσουν¨

ΟΧΙ άλλη υποχωρητικότητα και μείωση της Εθνικής μας περηφάνιας

ΟΧΙ άλλος χαμένος χρόνος απ τη ζωή μας , από το μέλλον των παιδιών μας , για την Ελλάδα , όχι άλλα ΘΑ ..

Τούτο φαίνεται να προωθούν κάποιοι που ,σαν αόρατη Αρχή , ανοίγουν τον δρόμο για το αναπόφευκτο . Τούτο φαίνεται να υπηρετεί το άρθρο τους που ανήρτησαν στο διαδίκτυο στις 22 Ιουνίου 2022 , το οποίο και σας παραθέτω ευθύς παρακάτω αυτούσιο

« ΟΧΙ Εκλογές Πριν Τον Απρίλιο Του 2023 Για Σοβαρούς Λόγους Εθνικής Ασφάλειας. Βάλτε Την Χώρα Πάνω Από Την Κομματική Ιδιοτέλεια Και Τα Συμφέροντα.

Ιουνίου 22, 2022

Η Τουρκία πλέον εμπλέκεται και στις Ελληνικές Εκλογές .

Μέχρι τον Απρίλιο του 2023 ο Ερντογάν , δεν μπορεί να κάνει πρόωρες εκλογές εξαιτίας της τροπολογίας που ψήφισε με σκοπό , να καταστεί πιο βέβαιη η είσοδο του εταίρου του ( Μπαχτσελί ) στην Κυβέρνηση.

Μέχρι τότε , ο Ερντογάν ( για να μην καταρρεύσει διπλωματικά ) θα συνδέσει την αποστρατικοποίηση Ελληνικών Νησιών με την άρση του Βέτο για την είσοδο στο ΝΑΤΟ Φιλανδίας και Σουηδίας. Θα βάλει ¨νερό στο κρασί του¨ αναφορικά με τους 10 όρους που έθετε αρχικά ( για τους οποίους ήδη πιέζεται ασφυκτικά ) και στην θέση τους θα βάλει την απαίτησή του αυτή, περί αποστρατικοποίησης Ελληνικών νησιών .

Αυτό , θα προκαλέσει αποσυντονισμό της εξωτερικής μας πολιτικής και θα μας ¨ρίξει¨ σ ένα νέο κύκλο επιβεβαίωσης των συμμαχιών μας . Στο μεσοδιάστημα – που θα είμαστε τρωτοί – το τελευταίο που χρειάζεται είναι μια εσωστρέφεια εξαιτίας παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου με υπηρεσιακή κυβέρνηση .

Να σημειωθεί ότι οι Αμερικάνοι δεν θέλουν Στρατιωτική Βάση σε κάποιο από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ( Σάμο , Χίο , Ρόδο κ.α ) καίτοι τους το έχουμε προτείνει πολλές φορές . Με τον τρόπο αυτό όμως παραδέχονται έμμεσα τα περί υποχρέωσης της Ελλάδας σε αποστρατικοποίηση, ερμηνεία , που έχουν κάνει σημαία οι Τούρκοι λαμβάνοντας και αυτό υπόψη τους .Να σημειωθεί ότι , ΗΠΑ και Τουρκία δεν έχουν υπογράψει το δίκιο της θαλάσσης .

Στο ίδιο πλαίσιο , θα πρέπει να δούμε ότι, οι Γερμανοί – που έχουν χιλιάδες Τουριστικές επιχειρήσεις στα Τουρκικά παράλια και τεράστια οικονομικά συμφέροντα – δεν μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα των νησιών μας. Σας λένε κάτι όλα αυτά μαζί ;

Άλλη σοβαρή παράμετρος είναι η παρακάτω

Μια ακόμα Διάσκεψη για την Λιβύη που διοργανώθηκε αυτήν την φορά από την Ιταλία σε συνεργασία με τον ΟΗΕ στη Ζυρίχη – η οποία δεν ακυρώθηκε όπως σκοπίμως διατυμπανίζεται – χωρίς την παρουσία (για μία ακόμα φορά) της Ελλάδας, αλλά με πρωταγωνιστική συμμετοχή και πάλι της Τουρκίας.

Από τη σοβαρή διάσκεψη αυτή – για την οποία καμία αναφορά δεν έγινε- η Τουρκία βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένη αφού παρουσίασε – μέσω της ακούσιας αποδοχής των συμμετασχόντων- το Τουρκολιβυκό μνημόνιο ως τετελεσμένο και την ΑΟΖ του ως Τουρκική. Πλέον , θα σπεύσει να κατοχυρώσει αυτό το ¨τετελεσμένο¨ με αποκλεισμό της Τουρκο λιβυκής ΑΟΖ και την διενέργεια ερευνών . Σκοπός , να κινηθεί με ασφάλεια εκεί , το αεροπλανοφόρο της

Να προστεθεί σ αυτό το γεγονός ότι , το Ισραήλ , άφησε εκτός την Ελλάδα από τη συμφωνία με την Αίγυπτο για το φυσικό αέριο. Η Αίγυπτος που, δεν αντιτάσσεται στις τακτικές της Τουρκίας που ¨εξαφανίζουν¨ το Καστελόριζο από την Ελληνική ΑΟΖ

Η συμφωνία των Πρεσπών από την άλλη – όπως εξελίσσεται η γεωπολιτική στα Βαλκάνια μετά την διαφαινόμενη επικράτηση της Ρωσίας στον Πόλεμο με την Ουκρανία και την ενσωμάτωση του Κοσσόβου στην Αλβανία – θα μας εμπλέξει σ ένα νέο πολεμικό μέτωπο που ¨παίρνει σειρά ¨ και που ήδη γίνεται αισθητή η ένταση που το ανάγει ( το θέμα των Τσάμηδων )

Υπό αυτήν την ασφυκτική πίεση ,που οδηγεί μαθηματικά το πολιτικό σύστημα της χώρας να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τα Εθνικά μας ζωτικά συμφέροντα , η λύση είναι μία

Να απειλήσουμε με Πόλεμο την Τουρκία θέτοντας ξεκάθαρα και συγκεκριμένα τις εξής κόκκινες γραμμές , πριν χάσουμε το διεθνές δίκιο μας.

1-Σε περίπτωση αποκλεισμού Ελληνικού Νησιού

2-Σε περίπτωση κατάληψης νησίδας ή βραχονησίδας

3-Σε περίπτωση διεξαγωγής ερευνών σε Ελληνική ΑΟΖ

4-Σε περίπτωση έκδοσης παράνομη NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων.

Παράλληλα , μια ελληνική μοίρα μαχητικών πρέπει να σταθμεύει μόνιμα πλέον στη Κύπρο αλλά , και μια μεγαλύτερη στρατιωτική παρουσία μας στην χώρα με πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ , είναι απολύτως αναγκαία.

Για να μπορούμε να τρέξουμε όλα τ ανωτέρω σε παγκόσμια θέα με σοβαρότητα και χαρακτήρα πειστικότητας και αποφασιστικότητας , δεν θα πρέπει να παρεισφρήσει στο εσωτερικό η αντιπαλότητα και η εσωστρέφεια που ανάγεται από μια προεκλογική περίοδο , μόνο και μόνο , για να έχουμε … αλλαγή βάρδιας .Για μία φορά , βάλτε πάνω από την κομματική ιδιοτέλεια , την Ελλάδα . Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρχει !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (Hella)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact