ΖΩΔΙΑ

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στη μέρα που γεννηθήκαμε;

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στη μέρα που γεννηθήκαμε;

Οι αριθμοί υπάρχουν παντού στη ζωή μας.

Γεννιόμαστε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και αυτή δεν είναι τυχαία. Πέραν όμως της σχέσης και των ερμηνειών που μπορεί να βρούμε μέσα από την Αριθμολογία, η ημερομηνία γέννησής αντιστοιχεί σε μια κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας.

Διαβάστε παρακάτω τα βασικά νοήματα που μπορεί να κρύβονται πίσω από έναν αριθμό. Αν ο αριθμός που θέλετε να διερευνήσετε είναι μεγαλύτερος από το 22 τότε μπορείτε να αθροίσετε τα ψηφία του ώστε να καταλήξετε σε μονοψήφιο (αν π.χ. γεννηθήκατε στις 23 ενός μήνα ο αριθμός που πρέπει να διαβάσετε είναι το 5, αφού 2+3=5).

Αριθμός 1
Στην ημερομηνία γενεθλίων σας αντιστοιχεί η κάρτα Μάγος. Είστε δυναμικοί και έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε. Σας αρέσει αν παίρνετε πρωτοβουλίες και είστε πολύ ικανοί σε αυτό. Σας αρέσει αν ηγείστε.

Αριθμός 2
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Ιέρεια. Έχετε απίστευτες γνώσεις και διαίσθηση γεγονός που σας επιτρέπει να βρίσκετε άμεσα λύσεις. Εκτός αυτών όμως, είστε από τους ανθρώπους που κρατούν μυστικά.

Αριθμός 3
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Αυτοκράτειρα. Τα πράγματα θα εξελίσσονται απρόβλεπτα αλλά ευνοϊκά. Η ισορροπία θα έρθει μετά τα 30 σας χρόνια. Πρέπει να είστε διπλωμάτες στα οικονομικά σας και να λειτουργείτε με τη λογική.

Αριθμός 4
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Αυτοκράτωρ. Δεν διστάζετε να επέμβετε κα να παρέμβετε σε ό,τι σας αφορά. Θα είναι εύκολη η απόκτηση αγαθών και πάντα η λογική θα μπαίνει μπροστά. Η πειθώ σας είναι μνημειώδης.

Αριθμός 5
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Αρχιερέας. Είστε πολύ επικοινωνιακοί, διαθέτετε πειθώ και πάντα περιβάλλεστε από κόσμο. Οι υλικές και πνευματικές επιθυμίες σας κοντράρονται μέσα σας, ενώ τα ψέματα ποτέ δεν θα σας βγαίνουν σε καλό.

Αριθμός 6
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι οι Εραστές. Η ανασφάλεια που σας χαρακτηρίζει σας κάνει αγαπητούς στους γύρω σας. Διλήμματα θα εμφανίζονται πάντα, τα οποία και θα σας ταλαιπωρούν. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας και μόνο μέσα από αυτό θα προκύψει κάποιος γάμος. Οι συνεχείς αμφιβολίες που έχετε σας φέρνουν εμπόδια και δυσκολίες.

Αριθμός7
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι το Άρμα. Πατάτε γερά στα πόδια σας, είστε αποφασιστικοί και οι επιτυχίες σας ταιριάζουν. Φαίνεστε χαλαροί, αλλά δεν σταματάτε λεπτό να σκέφτεστε.

Αριθμός 8
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Δικαιοσύνη. Σας αρέσει η ομορφιά και η αρμονία. Επιθυμείτε την ισορροπία στα πράγματα και κάνετε ό,τι μπορείτε για να την επιτύχετε. Καταφέρνετε να κρατάτε τις αποστάσεις σας από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και δεν επιτρέπετε να σας επηρεάζουν αρνητικά.

Αριθμός 9
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Ερημίτης. Διστάζετε και μοιάζετε ανώριμοι, γεγονός που δεν σας ευνοεί. Συνήθως πανικοβάλλεστε για τις εξελίξεις των υποθέσεών σας, μιας και είστε συνεχώς απροετοίμαστοι. Οι στόχοι που θέτετε, υλικοί ή πνευματικοί, θα επιτευχθούν μέσα από τη συμπόρευσή σας με κάποιο άλλο άτομο.

Αριθμός 10
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Τροχός. Οι αλλαγές δεν σας φοβίζουν, αντίθετα είστε πάντα θετικοί σε αυτές. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στη ζωή σας, ενώ στα προσωπικά προτιμάτε τις σοβαρές σχέσεις από τις εφήμερες περιπέτειες.

Αριθμός 11
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Δύναμη. Διαθέτετε γοητεία και επιβλητική παρουσία. Δεν φοβάστε να ρισκάρετε και δείχνετε αποφασιστικότητα απέναντι σε επικίνδυνες καταστάσεις. Προτιμάτε τα υλικά αγαθά από τα πνευματικά.

Αριθμός 12
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Κρεμασμένος. Διαθέτετε πλούσιο εσωτερικό κόσμο, ωστόσο δεν παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Τα εμπόδια σας προβληματίζουν, ενώ οι απογοητεύσεις σας οδηγούν σε λανθασμένες κατευθύνσεις.

Αριθμός 13
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Θάνατος. Κάνετε μακροπρόθεσμα και μεγαλόπνοα σχέδια, ενώ δεν λέτε όχι σε ριζικές αλλαγές ακόμα κι όταν αυτές εμφανίζονται ξαφνικά.

Αριθμός 14
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Εγκράτεια. Σας αρέσει η κίνηση (ιδιαίτερα τα ταξίδια) και λατρεύετε να συλλέγετε εμπειρίες. Δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν πρέπει, ενώ είστε πολύ υποχωρητικοί και έτσι δεν επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

Αριθμός 15
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Διάβολος. Το πάθος και ο αισθησιασμός σας χαρακτηρίζουν. Επιβάλλεστε και ξέρετε και διεκδικείτε. Αν καταφέρετε να αντισταθείτε στους πειρασμούς θα έχετε επιτυχίες.

Αριθμός 16
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Οίκος του Θεού. Αν καταφέρετε να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς που βάζετε στον εαυτό σας ή σας βάζουν οι άλλοι, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες. Είστε σκεπτόμενοι και έχετε την τάση να φιλοσοφείτε, ωστόσο αυτό πολλές φορές σας κάνει να χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα.

Αριθμός 17
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι το Αστέρι. Είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί γι’ αυτό να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Διαθέτετε έμπνευση και κρατάτε τις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων. Έχετε πολύ καλούς φίλους και υγιείς σχέσεις.

Αριθμός 18
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Σελήνη. Μπορείτε να μαγνητίσετε και να πείσετε τους άλλους, αλλά όχι με τα λόγια παρά με το βλέμμα σας. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και δεν μπορείτε να τους αποφύγετε. Πρέπει να φιλτράρετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Αριθμός 19
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Ήλιος. Έχετε κοφτερή μάτια και η επιτυχία θα έρθει στη ζωή σας. Η επαφή σας και η συμπόρευση με άλλα άτομα θα φέρει την ευδαιμονία, και μάλιστα ύστερα από αρκετές δυσκολίες.

Αριθμός 20
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι η Κρίση. Πολύ συνειδητοποιημένοι και με ξεκάθαρη κρίση. Δεν φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας, όμως θα πρέπει να προσέχετε πώς εκφράζετε τις σκέψεις σας.

Αριθμός 21
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Κόσμος. Αγαπάτε την επικοινωνία και την επαφή με άλλους ανθρώπους και καλώς πράττετε αφού είναι κάτι που σας κάνει καλό, σας ανανεώνει, ενώ είστε πάντα ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει.

Αριθμός 22
Η κάρτα Ταρώ που σας αντιστοιχεί είναι ο Τρελός. Οι εμπειρίες που θα ζήσετε θα είναι πολλές και θα σας προσφέρουν γνώση. Ακολουθήστε τη λογική σας και τιθασεύστε τον αυθορμητισμό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να σας κυριεύει, η ζωή είναι ένα ταξίδι που πρέπει να ζήσετε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact