ΖΩΔΙΑ

Ποια στάση στο κρεβάτι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Θα μιλήσουμε συχνά για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Για τα αισθήματά τους.

Δεν μιλάμε, όμως, τόσο συχνά για την σeξουαλική τους ζωή. Κι επειδή αυτό είναι άδικο – επειδή όλοι, μα όλοι, έχουν να προσφέρουν κάτι στο κρεβάτι – αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με τις κατάλληλες στάσεις του σeξ για κάθε ένα από τα ζώδια.

Κριός
Αν υπάρχει μία στάση που μπορεί να αντιπροσωπεύει την δυναμικότητα του Κριού και την ανάγκη του για έλεγχο, αυτή είναι η ανάποδη καουμπόισσα. Είναι η στάση που διαλέγεις όταν ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις πώς να το πάρεις και δεν πρόκειται να σε σταματήσει τίποτα.

Ταύρος
Οι Ταύροι, πιστοί σύντροφοι πάνω απ’ όλα, θέλουν να νιώθουν δέσιμο με τους παρτενέρ τους. Κι αυτό κάνει ιδανική για αυτούς την στάση οκλαδόν. Είναι εκείνη η σούπερ ρομαντική και χουχουλιάρικη στάση που νομίζατε ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες; Ναι, οι Ταύροι γουστάρουν να την κάνουν στην πραγματικότητα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, για να τιμήσουν το όνομά τους, θα λατρέψουν δύο εντελώς αντίθετες στάσεις. Η πρώτη είναι το σεξ στο ντους, επειδή η μία πλευρά τους είναι περιπετειώδης και πονηρή (και ριψοκίνδυνη). Η δέυτερη, είναι ο γνωστός “αστερίας”, εκείνη η στάση που απλά θέλεις να ξαπλώσεις και να μην κάνεις τίποτα. Περιμένατε κάτι λιγότερο ακραίο από τους Διδύμους;

Καρκίνος
Επεκτεινόμαστε στον αστερία, καθώς ο Καρκίνος λατρεύει μια παραλλαγή του. Ναι, η δράση δεν θα είναι καταιγιστική, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως οι Καρκίνοι δεν είναι τα αθώα παιδάκια που θέλουν να δείχνουν. Συνεπώς, η κατάλληλη στάση για αυτούς είναι το… μπρούμητο ιεραποστολικό. Έχει πάρα πολλή επαφή, έχει και πρόστυχο twist.

Λέων
Όχι, δεν θα γίνουμε κλισέ και δεν θα πούμε ότι οι Λέοντες ικανοποιούνται σε οποιαδήποτε στάση, αρκεί να κοιτάζονται στον καθρέφτη. Για την ακρίβεια, ίσως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Οι Λέοντες τρελαίνονται να ικανοποιούν τους συντρόφους τους, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να τους δεις να βρίσκονται από κάτω—ο έλεγχος, όμως, δεν φεύγει ποτέ απ’ τα χέρια τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact