ΕΛΛΑΔΑ

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα -Σε ποια θα ξεκινήσει αργότερα το μάθημα

Μπορεί ο Τηλέμαχος να έφυγε, ωστόσο ο πάγος που άφησε πίσω του σε συνδυασμό με τον ερχομό της κακοκαιρίας Υπατίας θα κρατήσει πολλά σχολεία κλειστά και σήμερα.

Επιπλέον, σε αρκετά σχολεία θα ξεκινήσουν πιο αργά τα μαθήματα, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Στην περιφέρεια Αττικής θα ισχύσουν τα εξής:

Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών:
1. Δήμος Γαλατσίου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Ανοικτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
2. Δήμο Καισαριανής – Τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του.
3. Δήμος Αθηναίων – α) Αναστολή της λειτουργίας των 38ου και 120ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών καθώς και του 4ου Νηπιαγωγείου στην οδό Κόκκερελ 14, του 45ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στην οδό Πυθίας 38 και β) Τα 24ο ΓΕΛ και 24 Γυμνάσιο Αθηνών στην οδό Σούκα 3, θα έχουν έναρξη της λειτουργίας τους στις 10:00 το πρωί.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής:
1. Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν υπάρχει ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
2. Δήμος Διονύσου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν υπάρχει ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
3. Δήμος Ωρωπού – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί
4. Δήμος Αχαρνών – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν υπάρχει ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
5. Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.
6. Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου – Στη Δ.Κ.Πικερμίου – Έναρξη μαθημάτων στις 9:30 π.μ. ενώ στη Δ.Κ. Ραφήνας τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
7. Δήμος Παλλήνης – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. για όλα τα σχολεία, τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς

Π.Ε. Δυτικής Αττικής:
1. Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας – Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δ.Ε. Βιλίων και Ερυθρών

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών:
1. Δήμος Πεντέλης – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
2. Δήμος Κηφισιάς – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
3. Δήμος Αμαρουσίου – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
4. Δήμος Χαλανδρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. και έναρξη λειτουργίας Παιδικών σταθμών του δήμου στις 10:00 π.μ.
5. Δήμος Παπάγου-Χολαργού – Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ. – Οι Παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά
6. Δήμος Βριλησσίων – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
7. Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου
8. Δήμος Αγίας Παρασκευής – Τα σχολεία και όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά, με έναρξη στις 10:00 π.μ.

Τι θα ισχύσει σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Ημαθία

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία και σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη.

Σε ό,τι αφορά τον Θεσσαλονίκης, στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, κλειστό θα παραμείνει το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου, ενώ οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά. Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Πυλαίας και Πανοράματος, με εξαίρεση το Λύκειο Πανοράματος όπου διαπιστώθηκε βλάβη στο σύστημα υδροδότησης. Κλειστό, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνει και το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων.

Στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι, την Εξοχή και το Φίλυρο. Στον δήμο Θέρμης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, ούτε τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Κανονικά θα ανοίξουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Στον δήμο Θέρμης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Περιστεράς, του Κ. Σχολαρίου, της Καρδίας, του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου. Επίσης, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Σε όλους τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Πιερίας θα σχολεία θα μείνουν κλειστά, όπως και εκείνα στον δήμο Βέροιας.

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Στον νομό Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας και των Φαρσάλων, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης.

Ακόμη, στην Καρδίτσα, κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων.

Στα Τρίκαλα, κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στους δήμους Μετεώρων, Πύλης και Φαρκαδόνας. Στον δήμο Τρικκαίων τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 και μετά. Οι μαθητές που χρησιμοποιούν λεωφορεία των ΚΤΕΛ, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία των δύο εταιρειών (2431076650 για το αστικό και 2431073130 για το υπεραστικό), καθώς ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση για τροποποίηση των δρομολογίων.

Τι θα ισχύσει σε Εύβοια, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία και Ευρυτανία

Στον νομό Εύβοιας, τα σχολεία την Τετάρτη θα είναι κλειστά με εξαίρεση εκείνα της Σκύρου, που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Λοκρών (και οι Παιδικοί Σταθμοί), του δήμου Μακρακώμης και του δήμου Δομοκού στη Φθιώτιδα ενώ στο δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη δημοτική κοινότητα Αμφίκλειας. Αντίθετα μετά τις 9:30 θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια.

Στην Ευρυτανία, τα σχολεία των δήμων Καρπενησίου και Αγράφων, θα λειτουργήσουν μετά τις 9:00 το πρωί. Στη Φωκίδα, θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ κλειστά θα είναι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, στις Κοινότητες Δελφών, Πολυδρόσου και Επταλόφου, καθώς και το νηπιαγωγείο Γραβιάς.

Στη Βοιωτία όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά στο δήμο Τανάγρας στο Κυριάκι, στην Αγία Τριάδα και στην Αράχωβα, ενώ στο Δίστομο θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί και κλειστό θα παραμείνει το νηπιαγωγείο.

Δεν θα λειτουργήσουν επίσης τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σε Στείρι, Ακραίφνιο και Κόκκινο ενώ από τις 9:00 το πρωί θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Λεβαδέων.

Στον δήμο Θηβαίων όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν αύριο από τις 10:00 π.μ., εκτός από τα Νηπιαγωγεία Καπαρελλίου, Μελισσοχωρίου και Πλαταιών, το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και το ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου, που θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά σχολεία και σε Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά

Σε ό,τι αφορά την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού και Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση των δημάρχων.

Το ίδιο θα ισχύσει στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας για τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες. Στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες σε Γρεβενά και Δεσκάτη. Στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Άργος Ορεστικό και Νεστόριο και Καστοριά.

Προβλήματα και στην Ηλεία

Τέλος, κλειστά θα μείνουν την Τετάρτη και σχολεία στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δημοτικές ενότητες Λασιώνος και Λαμπείας, καθώς και το δημοτικό σχολείο Κούμανι της δημοτικής ενότητας Φολόης, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Ανδρίτσαινας.

Ακόμη, θα παραμείνουν κλειστά το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο Γουμέρου της δημοτικής ενότητας Ωλένης. Τέλος, δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών που διαμένουν στις δημοτικές ενότητες Λασιώνος, Λαμπείας, Φολόης και Ανδρίτσαινας και φοιτούν σε σχολεία, όπως Ειδικά, ΕΠΑΛ κ.α., τα οποία λειτουργούν εκτός των προαναφερόμενων περιοχών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact