ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια επηρεάζουν οι πλανήτες από 22/01 έως 28/01;

Αστρικές θέσεις

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.
Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από 22/01 έως 28/01…

-Η Πανσέληνος του μήνα στις 25/01 θα πραγματοποιηθεί στην 11η μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι), ειδικά όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

-O αστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 15η μέχρι και την 23η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει, αν έχεις γεννηθεί από 08/12 έως 16/12. Αν είσαι γεννημένος/η από τις 05/06 έως τις 13/06, τότε οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν περισσότερο πρόσωπα που ανήκουν στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου. Εάν έχεις γεννηθεί από 07/9 έως 15/09, θα υπάρξει κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου, ενώ αν τα γενέθλια σου είναι από 04/03 έως 11/03, τότε θα σχετίζονται περισσότερο με τη δουλειά και την καριέρα σου.

-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 4η μέχρι και την 11η του Τοξότη και σταδιακά θα σε επηρεάζει, αν τα γενέθλιά σου είναι από 26/11 έως 02/12, όπως επίσης και εάν είσαι γεννημένος/η από μέχρι 25/5 έως 01/06. Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 25/08 έως τις 01/09 ή είσαι γεννημένος/η από τις 22/02 έως τις 01/03, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις, αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 19ημέχρι και την 24η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στα παραπάνω ζώδια κι είσαι γεννημένος/η από 10/12 μέχρι 15/12. Αν έχεις γενέθλια από 08/06 μέχρι 13/06, περισσότερο θα δεχθείς προκλήσεις από τους άλλους και μπορεί να βγάλεις για αυτό τον λόγο ανταγωνιστικότητα, εκτός και αν απλά τις αγνοήσεις. Συγκρουσιακές καταστάσεις σε περιμένουν σε καριέρα ή/και οικογενειακά θέματα, αν έχεις γεννηθεί από 12/03 έως 17/03 και από 11/09 έως 15/09 αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και… σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα βρίσκεται στην 13ο μοίρα του Κριού και σε πριμοδοτεί, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 03/04, αλλά και στις 06/10. Θετικά γεγονότα αναμένονται περισσότερο στις αισθηματικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 03/01 ή Καρκίνος με γενέθλια στις 04/07 η εύνοια αφορά περισσότερο τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας.

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες ανεπάρκειές σου, θα κινηθεί στην 12η μοίρα του Υδροχόου και θα αισθανθείς άμεσα την επιρροή του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γενέθλια κοντά στην 02/02. Την αφόρητη πίεση και τις απαιτήσεις των άλλων θα δεχτείς, αν είσαι Λέων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 03/08. Με προσοχή και σύνεση θα πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά ή το σπίτι σου, αν είσαι Σκορπιός με γενέθλια στις 05/11 ή Ταύρος γεννημένος/η στις 01/05 αντίστοιχα.

-Ο αστρικός Ουρανός, που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης», θα κινηθεί στην 25η μοίρα του Κριού, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 16/4 ή τις 19/10. Νέα δεδομένα σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 19/7 ή τις 16/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

– Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα κινηθεί στην πρώτη μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σε αφορά άμεσα, αν ανήκεις στο ζώδιο αλλά κι αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος ή Τοξότης κι έχεις γεννηθεί την πρώτη ή δεύτερη μέρα του ζωδίου σου.

– Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, θα είναι στην 6η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 28/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 26/06. Ένας μηδενισμός ή/και μια επανεκκίνηση σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά 25/03 ή τις 28/09, αντίστοιχα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact