ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια τείνουν να χωρίσουν μέσα στο 2016

Η νέα χρονιά θα ωθήσει – αναγκάσει, τα περισσότερα ζώδια…στο να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, και να μην παρασυρθούν και πάλι σε επιπολαιότητες που τους κόστισαν σε συναίσθημα και χρόνο το προηγούμενο έτος.

Οι παρακάτω ζωδιακοί συνδυασμοί, ωροσκόπια, ημερομηνίες, ερωτικές συναστρίες, είναι και αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο με απομάκρυνση και χωρισμό.

Λέων με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο: Οι διαθέσεις για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις, δεν έχουν βρει ακόμα τον στόχο τους. Οι λαθεμένες επιλογές του παρελθόντος, οι απιστίες, οι απομακρύνσεις και οι επανασυνδέσεις κούρασαν και τις δύο πλευρές. Η μόνη λύση, είναι η ειλικρινής αντιμετώπιση των προβλημάτων στο τώρα.

Παρθένος με Αιγόκερω των τελευταίων μοιρών: Τα επιχειρήματα που κατά καιρούς ανταλλάσσετε, δεν πείθουν κανέναν για το συναίσθημα σας, ίσως και πλέον ο πολύς καιρός συμπόρευσης, δεν βοηθάει στην αναζωογόνηση των σκέψεων για κάτι περισσότερο.

Ζυγός με ωροσκόπα υδάτινο ζώδιο: Είναι ο Δεκέμβριος η καταλληλότερη εποχή για να εκφράσετε όποιο παράπονο και δυσαρέσκεια έχετε για την πορεία και εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή. Οι δυσαρμονίες του παρελθόντος δεν σας επιτρέπουν πια να αυξήσετε την εμπιστοσύνη σας, στο άτομο που υπήρξε κάποτε ενθουσιώδης επιλογή σας.

Και οι δύο ωροσκόποι σε γήινο ζώδιο: Οι πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου, σας βρίσκουν και πάλι μέσα σε διαξιφισμούς που δεν έχουν τέλος. Οι συγκρούσεις και η μόνιμη ενασχόληση και των δύο, με τα λάθη του παρελθόντος, σας έχουν κάνει να ξεχάσετε αυτό που στο τότε, σας ένωσε.

Σκορπιός με Λέοντα ή Ιχθύ: Ο συνδυασμός σας είναι αρκετά δύσκολος, και το έτος 2015, δεν σας βοήθησε καθόλου αστρολογικά. Η ισχυρογνωμοσύνη και των δύο πλευρών, σας έχει δώσει λαβές μόνο για τσακωμούς και αντεπιθέσεις σε όλα τα επίπεδα… ακόμα και για τις απιστίες του παρελθόντος. Αν αυτό συνεχιστεί και μετά την πανσέληνο του Δεκεμβρίου…όλα θα τερματιστούν.

Τοξότης με Ταύρο του 1970: Το έτος αυτό θα κλείσει με αρκετές επικοινωνιακές αντιθέσεις. Τα αρχικά σας συναισθήματα έχουν λάβει τέλος και στην θέση τους έχουν ‘φυτρώσει’, προσβολές και κενά χρόνου. Αν αυτό τελικά δεν σας εκφράζει, δεν έχετε λόγο να καθυστερείτε και να προσπαθείτε να το σώσετε…πάλι!

Αιγόκερως του 60+ με ωροσκόπο σε αέρινο οίκο: Το λίγο υπόλοιπο της χρονιάς, σας βάζει σε ποικίλες σκέψεις για το αν τελικά θα επιλέξετε να δώσετε μια ακόμη χρονική ευκαιρία στον άνθρωπο σας, ή θα συνεχίσετε με κάτι καινούργιο. Ουδείς πια από τους δύο σας δεν περνάει καλά μέσα σε αυτήν την σχέση.

Ιχθύς με Ταύρο ή Καρκίνο: Το δημιουργικό μυαλό σας δεν θα αντέξει πια την στασιμότητα. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί εδώ και εβδομάδες, και αυτό που μένει είναι να βρείτε το κατάλληλο χρονικό σημείο, και με σεβασμό στο άλλο πρόσωπο να ανακοινώσετε τις τελικές σας αποφάσεις. Μετά τις 10/12, ίσως και ο καταστάσεις να σας προλάβουν…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact