ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο της φράουλας

Πανσέληνος της φράουλας 2022: Τo σκληρό της πρόσωπο θα δείξει η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού σε ορισμένους του ζωδιακού

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού, στις 14 Ιουνίου, ονομάζεται πανσέληνος της φράουλας ή του μελιού. Φέτος, σχηματίζεται μια υπερ-πανσέληνος, δηλαδη ένα φεγγάρι που θα φαίνεται πιο έντονα και φωτεινά στον ουρανό, καθώς θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη.

Πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και έρχεται για να μας ωθήσει να ολοκληρώσουμε ό, τι ξεκινήσαμε το προηγούμενο διάστημα. Εντείνει την έμπνευσή και την αισιοδοξία μας, αλλά προκαλεί και αρκετή σύγχυση, ενώ δεν μας επιτρέπει να δούμε πολύ καθαρά τις καταστάσεις. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο.

Δίδυμοι

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας και θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για τη πορεία των σχέσεων σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν νιώθετε πως η σχέση σας βαλτώνει ή η δουλειά σας χάνει το ενδιαφέρον της, τότε υπό την επιρροή της Πανσελήνου θα αναγκαστείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείτε ποιο είναι το μέλλον στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Παρθένος

Θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις αναδεικνύει η Πανσέληνος της φράουλας. Αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει να αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας και αν οι γύρω σας ανταποκριθούν και σας την προσφέρουν, τότε θα νιώσετε πιο ήρεμη. Προσπαθήστε να μην κολλάτε στις μικρές λεπτομέρειες και δείτε τη μεγάλη εικόνα στη ζωή σας.

Τοξότης

Η ώρα για να λάβετε μεγάλες αποφάσεις είναι εδώ. Η Πανσέληνος θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Είναι η ευκαιρία για να επαναξιολογήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι. Απαντήστε ειλικρινά στα ερωτήματα ανασφάλειας που σας κυριεύουν ενίοτε, ξεκαθαρίστε τη θέση σας σε κάθε είδους σχέση και αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact