ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα περάσουν όμορφα και ποια όχι αυτή την εβδομάδα

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε και παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες για μερικούς, ορισμένοι άλλοι θα περάσουν πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες.

Η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Αλλαγές που μπορεί να μας δυσκολεύουν, αλλά είναι αναπόφευκτες και καλοδεχούμενες.

Τα ζώδια που βιώνουν πιο εύκολα αυτή την εβδομάδα

Δίδυμος

Αυτό που κάνει μοναδική αυτή την εβδομάδα είναι πως θα δώσετε ευκαιρίες σε κάτι που ποτέ πριν δεν είχατε σκεφτεί. Αυτό είναι που θα σας φέρει και μεγάλη επιτυχία τελικά. Αυτή η κίνηση θα σας δώσει έμπνευση να συνεχίσετε και με τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε θα αρχίσετε ξανά να πιστεύετε στις δυνάμεις και στον εαυτό σας.

Παρθένος

Γεμάτη υποσχέσεις είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς. Ευγνωμοσύνη και σεβασμό θα νιώσετε για όσα έχετε, με αποτέλεσμα οι ημέρες να κυλήσουν ομαλά και όμορφα. Η «ειρήνη» που κάνετε με το περιβάλλον σας σάς βοηθά να αντιμετωπίζετε τα πάντα με ηρεμία και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε.

Αιγόκερως

Όλοι γύρω σας θα έχουν άσχημη διάθεση και εσείς την αίσθηση πως καταφέρνετε τα πάντα. Όσο ειρωνικό κι αν ακούγεται οι επόμενες ημέρες θα είναι υπέροχες με τους γύρω σας να εκτιμούν τη βοήθεια που προσφέρετε. Θα είστε το άτομο που όλοι προσέρχονται για συμβουλές, τις οποίες θα μπορείτε να δίνετε αβίαστα και πολύ αποτελεσματικά.

Ποια ζώδια δεν θα περάσουν πολύ καλά

Ταύρος

Δύσκολη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα, καθώς νιώθετε πιεσμένες και κατάφωρα κουρασμένες, αφού όλοι προστρέχουν σε εσάς για βοήθεια, συμβουλές και παράπονα. Μάλιστα, επειδή ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων δεν μπορείτε να εστιάσετε στα δικά σας και αυτό σας κουράζει ακόμα πιο πολύ.

Σκορπιός

Κάπως επιθετικά κινήστε αυτή την εβδομάδα, αν και εσείς θεωρείτε πως κάνετε όσα χρειάζεται για να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά. Οι γύρω σας, ωστόσο, πιστεύουν πως γίνεστε αλαζόνες. Οι αρχηγικές τάσεις δεν σας βγαίνουν σε καλό. Καλύτερα είναι να τις αφήσετε στην άκρη -τουλάχιστον – αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν ευχαριστούν κανέναν (εκτός από εσάς).

Υδροχόος

Αν και η αρχή της εβδομάδας μοιάζει χαλαρή και θυμίζει όλες τις προηγούμενες, από τα μέσα και μετά το δράμα μεγαλώνει. Αυτό που προσπαθείτε πάντα να αποφύγετε, συμβαίνει. Εντάσεις, γκρίνια, αναβολές κυριαρχούν με εσάς να κάνετε υπομονή, αλλά τελικά να τα παρατάτε καθώς αντιλαμβάνεστε πως δεν έχει νόημα να παλεύετε άλλο.

marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact