ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα συμβιβαστούν σε μία σχέση που δεν έχει καλό σεξ;

Για κάποια ζώδια το σεξ περνάει σε δεύτερη μοίρα ή δεν διαδραματίζει και κανέναν σημαντικό ρόλο σε μία σχέση.

Δίδυμος

Η προτεραιότητα του Δίδυμου σε μία σχέση είναι η επικοινωνία και όχι το σεξ. Αν δεν υπάρχει επικοινωνία τότε χάνει την έλξη του και δεν τον ενδιαφέρει και το σεξ. Εκτός όμως από αυτό, τον Δίδυμο δεν μπορείς να τον κατανοήσεις γιατί είναι των άκρων. Μπορεί να κάνει σεξ μία φορά τον μήνα ή καθημερινά. Όταν η προσοχή του είναι στραμμένη αλλού, τότε θα κάνει ελάχιστα. Αν όμως ερωτευτεί, θα επιδιώκει να κάνει συνέχεια.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο μπορεί να συμβιβαστεί σε μία σχέση που δεν έχει καλό σεξ, αν το άτομο που έχει στο πλευρό του είναι αξιόλογο ή του καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες. Ο συντηρητικός Παρθένος δεν συζητάει ποτέ για το σεξ και δεν είναι στη λίστα των προτεραιοτήτων του.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο αναζητάει ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά του. Αυτή είναι η προτεραιότητά του και όχι το σεξ. Ο άνδρας Ζυγός αναζητάει μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια. Δεν παρασύρεται σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγει έναν σύντροφο προσεκτικά.

Τοξότης

Το σεξ δεν αποτελεί βασική προτεραιότητά του και δεν είναι πρώτο στη λίστα του. Ο άνδρας Τοξότης χρειάζεται απόσταση, ανεξαρτησία, είναι εκδηλωτικός και παρορμητικός, αλλά αντιμετωπίζει τη σχέση απρόσωπα. Είναι διασκεδαστικός, του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, να μιλάει, να περνάει καλά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact