ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα ζήσουν το πιο αισθησιακό Σαββατοκύριακο

Πόσο ερωτικό θα είναι αυτό το διήμερο με τη Σελήνη στον Καρκίνο;

Κριός Η Σελήνη το Σάββατο στον Καρκίνο και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες και συγκρούσεις με το σύντροφο σας. Την Κυριακή περνάει στον Λέοντα εντείνοντας το πάθος, το ερωτικό παιχνίδι και την διάθεση για διασκέδαση που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σας.

Ταύρος Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο το Σάββατο και παρά τις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν έχετε την ευκαιρία με τα τρίγωνα της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στους Ιχθείς να περάσετε μοναδικά με το ταίρι σας. Την Κυριακή περνάει στον Λέοντα εντείνοντας την ανάγκη σας για ασφάλεια, τρυφερότητα και έντονο ρομαντισμό.

Δίδυμοι Ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε μην μπείτε στη διαδικασία αντιζηλίας χειριστικών διαθέσεων και εριστικότητας που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα εντείνοντας την επικοινωνιακή σας διάθεση, την ανάγκη για διασκέδαση, κάτι που θα αποβεί άκρως θετικό για τη σχέση σας καθώς η χαρά για το ξεφάντωμα θα σας ευνοήσει.

Καρκίνος Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το Σάββατο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι οι προστριβές με το ταίρι σας είναι πιθανές καθώς εντείνονται ανασφάλειες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι τάσεις κυριαρχίας και χειρισμού ανεβάζουν κατακόρυφα την ένταση. Την Κυριακή με τη Σελήνη να περνάει στο Λέοντα απολαύστε ρομαντικές στιγμές για δύο που θα ανανεώσουν τη σχέση.

Λέων Η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος με ένταση που μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις με το σύντροφο σας καθώς η ανάγκη ελέγχου που εκδηλώννετε πιθανά να δημιουργήσει έντονο προβλήματα. Την Κυριακή περνάει στο ζώδιό σας και έχετε την ευκαιρία να δείξετε άμεσα τα συναισθήματά σας. Κάντε το!

Παρθένος Το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη νευρικότητα και την απολυτότητα σε ότι αφορά κοινούς στόχους με το σύντροφό σας. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσετε να απολαύσετε στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα που θα απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

Ζυγός Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το Σάββατο δημιουργεί έντονα νευρική διάθεση στην προσωπική σας ζωή καθώς ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να λειτουργούν άκρως πιεστικά στη διάθεσή σας και να ξεσπάσετε στο σύντροφό σας. Την Κυριακή περνάει στο Λέοντα απογειώνοντας στη διάθεση σας, την ανάγκη για επικοινωνία. Διασκεδάστε το.

Σκορπιός Η Σελήνη στον Καρκίνο το Σάββατο αρχικά σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα τόσο στη διάθεση όσο και στις σχέσεις σας, καλό είναι όμως να προσπαθήσετε να τα διαχειριστείτε καθώς αργότερα τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο μπορούν να απογειώσουν το ερωτικό κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως ή υποχρεώσεις κοινωνικές μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας αγχώσουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact