ΚΟΣΜΟΣ

Ποιος δίνει 1.000.000 δολάρια στη Μόνικα Λεβίνσκι για το φόρεμα με το «λεκέ»;

Ένα ερωτικό μουσείο στο Λας Βέγκας επιδιώκει να προσθέσει ένα ακόμα πολύτιμο έκθεμα στη συλλογή του, αυτό του φορέματος της Μόνικα Λεβίνσκι με τον περιβόητο «λεκέ».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα “Bild”, το αμερικανικό μουσείο θέλει να πραγματοποιήσει έκθεση με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ατόμων εξουσίας.

Η διεύθυνση του μουσείου σκέφτηκε, λοιπόν, να προσφέρει στην πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για να αποκτήσει το διάσημο μπλε φόρεμα .

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την εφημερίδα της Νέας Υόρκης, Daily News, τον περασμένο Φεβρουάριο, η εκπρόσωπος του μουσείου στο Λας Βέγκας, Βικτόρια Χάρτμαν, είχε αποστείλει επιστολή στην 41χρονη Λεβίννσκι, για να της κάνει την “ανήθικη πρόταση”. Τότε, το ποσό που έδινε το αμερικανικό μουσείο για να αποκτήσει το λεκιασμένο φόρεμα ήταν 250 χιλιάδες δολάρια. Όταν είδαν ότι η Μόνικα τους έγραψε στα… παλαιότερα των υποδημάτων της, αύξησαν το ποσό σε ένα εκατομμύριο δολάρια, γράφει η γερμανική εφημερίδα. Ωστόσο, ακόμη περιμένουν την απάντηση της Λεβίνσκι.

Πέρυσι, η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Vanity Fair” ‘ότι μετάνιωσε για τη σχέση της με τον πρώην πλανητάρχη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Ήρθε η ώρα να κάψω τον μπερέ και να θάψω το μπλε φόρεμα”.

Το μπλε φόρεμα ήταν αυτό που φορούσε η Μόνικα σε μια ερωτική συνεύρεση με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ στο Οβάλ Γραφείο και πάνω στο οποίο βρέθηκε o “λεκές” με τη γενετική… υπογραφή του Μπιλ Κλίντον.

Η πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου του Λευκού Οίκου εξέφρασε την εκτίμηση ότι, το 1998, υπήρξε “όχι μόνο το πλέον ταπεινωμένο πρόσωπο του κόσμου, αλλά αναμφίβολα το πρώτο πρόσωπο, ο παγκόσμιος εξευτελισμός του οποίου έγινε κυρίως μέσω του Διαδικτύου”.

Τον Ιούλιο του 1998 η Μόνικα ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Μπιλ Κλίντον. Αρχικά, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την υπάλληλό του, μαθητευόμενη τότε στο Λευκό Οίκο.

Όταν όμως βγήκαν τα αποτελέσματα DNA από το μπλε φόρεμα, τον Αύγουστο του 1998, ο Μπιλ παραδέχτηκε την “ανάρμοστη σχέση” τους, σπεύδοντας να ζητήσει από τον αμερικανικό λαό άφεση αμαρτιών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact