ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δολοφόνησαν στη Βούλα, η «πλούσια δράση» του, τα ναρκωτικά και τα πολλά, μα πάρα πολλά εξώφυλλα

Κι άλλη εκτέλεση! Νεκρός ο Γιάννης Μακρής από σφαίρες μέσα σε Smart στη Βούλα.

Νεκρός εντοπίστηκε  ο  Ελληνοαυστραλός Γιάννης Μακρής  στην περιοχή Πανόραμα της Βούλας ο οποίος μάλιστα ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτωρία Καρύδα, που έγινε γνωστή μέσω του My Style Rocks! Το θύμα ήταν 46 ετών, επιχειρηματίας στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Όσο περνά  η ώρα,  όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται για την δολοφονία στη Βούλα και την ταυτότητα το άνδρα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του απο «μαφιόζους».

Ο Άνδρας ο οποίος είναι ο Γιάννης Μακρής, σύζυγος της Βικτωρίας του «My Style Rocks», επιχείρησε να βγει απο το όχημα, όμως οι δράστες φρόντισαν να τον αποτελειώσουν με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαρίαια.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Μακρής;

O Γιάννης Μακρής ήταν ένας  εξαιρετικά «επιτυχημένος επιχειρηματίας», εάν εξαιρέσει κανείς το παρελθόν του που είναι ανακατεμένο ανάμεσα στην εμπορία ναρκωτικών και στις «παλιοδουλειές».

Κάπου εκεί, ανάμεσα σε πλούσιους γάμους, φωτογραφίσεις χλιδής σε κοσμικά περιοδικά και πετροδόλαρα, κάποιοι-που ισχυρίζονται ότι ξέρουν καλά- στην κοσμική Αθήνα, ανακατεύουν και το όνομα του πρώην βουλευτή της Ν.Δ, Αριστόβουλου Σπηλιωτόπουλου ή αλλιώς Άρη.

Μακρής, ναρκωτικά και πολλά, μα πάρα πολλά εξώφυλλα.

Τον παρουσιάζουν ως «ένα σχετικά φρέσκο φρούτο των τελευταίων χρόνων» της νεοπλουτίστικης Ελλάδος, που κατορθώνει να ελίσσεται ανάμεσα στη χλιδή και στο μαύρο χρήμα. «Κατόρθωσε να αποκρύπτει τις πραγματικές του δραστηριότητες, μετοικώντας στην Κολομβία των Βαλκανίων. Με λεφτά προερχόμενα από το οικογενειακό εμπόριο ναρκωτικών μπαινοβγαίνοντας στα «κοσμικά σαλόνια» η επένδυση απέδωσε αφού τελικώς παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα στην Μύκονο». Επίσης επικαλούμενοι πηγές ενημέρωσης του διεθνούς τύπου, παραθέτουν μια σειρά στοιχείων για την «πλούσια δράση» του κυρίου Μακρή.

1. Ο Ιωάννης Μακρής έχει φυλακιστεί στην Αυστραλία για εμπόριο ναρκωτικών.

2. Ο πατέρας του Στέλιος Μακρής, έλληνας εξ Αιγύπτου, πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής, συνελήφθη από την αυστραλιανή αστυνομία με ναρκωτικά αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας.

3. Ο αδερφός του Αλέξανδρος Μακρής δήλωσε μετά την σύλληψη του πατέρα του πως τα ναρκωτικά ανήκουν σε αυτόν.

4. Τα αδέρφια Μακρή είναι ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας (πυροβολήθηκε με 15σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα) του συνεταίρου τους λιβανέζου fadi ibrahim, αδερφού του μεγαλέμπορου ναρκωτικων john ibrahim και των γνωστών των αρχών, sem ibrahim και michael ibrahim.

5. Οι αυστραλιανές αρχές εξέδοσαν ένταλμα σύλληψης για φυγοδικία εναντίον του Μακρή.

6. Οι αυστραλιανές αρχές έχουν προβεί σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των αδερφών Μακρή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact